A Llorenç del Penedès es torna a celebrar els dies 10, 11 i 12 de maig la Mostra de Vins i Caves del Baix Penedès, el ViGralla, que enguany arriba a la tercera edició. Segons l’organització, “és una mostra que vol potenciar els productes vitivinícoles de la comarca, restaurants i espais de la zona, sense oblidar-se de la marca Penedès, i donant força a l’instrument de la gralla”. A la rambla Marinada de Llorenç del Penedès, que será un dels punts cèntrics de la mostra, hi hauran instal·lats 16 cellers de la comarca. També hi haurà la presència de dos restaurants de la zona, que oferiran servei de menjar durant tots els dies de la mostra. Durant els dies del ViGralla2013, es poden fer nombroses activitats. Destaca el tast de vins al cim del Montmell, un sopar maridatge dins del celler modernista de Llorenç a càrrec de Xavier Ayala, sumiller del Bar À Vins de la Fàbrica Moritz de Barcelona i president de l’Associació Catalana de Sommeliers, un maridatge de postres a càrrec de Mar Sevé, pastissera del restaurant Via Veneto de Barcelona, i l’enòloga Irene Guasch, diferents tastos de vins, trobada de plaques de cava, gran fira d’artesans, concerts gratuïts de balls de gralles, jazz i rumba, jornades tècniques de la vinya, exposició fotográfica... S’anuncia com “un cap de semana intens a Llorenç del Penedès, perquè tothom qui vulgui pugui disfrutar, conèixer i potenciar els productes de la zona”.
dilluns, 29 d’abril del 2013
16 cellers i un ampli programa d'actes a la tercera edició del ViGralla de Llorenç del Penedès
A Llorenç del Penedès es torna a celebrar els dies 10, 11 i 12 de maig la Mostra de Vins i Caves del Baix Penedès, el ViGralla, que enguany arriba a la tercera edició. Segons l’organització, “és una mostra que vol potenciar els productes vitivinícoles de la comarca, restaurants i espais de la zona, sense oblidar-se de la marca Penedès, i donant força a l’instrument de la gralla”. A la rambla Marinada de Llorenç del Penedès, que será un dels punts cèntrics de la mostra, hi hauran instal·lats 16 cellers de la comarca. També hi haurà la presència de dos restaurants de la zona, que oferiran servei de menjar durant tots els dies de la mostra. Durant els dies del ViGralla2013, es poden fer nombroses activitats. Destaca el tast de vins al cim del Montmell, un sopar maridatge dins del celler modernista de Llorenç a càrrec de Xavier Ayala, sumiller del Bar À Vins de la Fàbrica Moritz de Barcelona i president de l’Associació Catalana de Sommeliers, un maridatge de postres a càrrec de Mar Sevé, pastissera del restaurant Via Veneto de Barcelona, i l’enòloga Irene Guasch, diferents tastos de vins, trobada de plaques de cava, gran fira d’artesans, concerts gratuïts de balls de gralles, jazz i rumba, jornades tècniques de la vinya, exposició fotográfica... S’anuncia com “un cap de semana intens a Llorenç del Penedès, perquè tothom qui vulgui pugui disfrutar, conèixer i potenciar els productes de la zona”.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada