dijous, 25 d’abril del 2013

La setena edició del reeixit Tast amb Llops, el 4 de maig a Gratallops



Els cellers de Gratallops Álvaro Palacios, Celler Ripoll Sans, Celler Cecilio, Clos Figueres, Clos i Terrasses, Clos Mogador, Mas Martinet, Saó del Coster i Sara i René Viticultors; i els cellers convidats Ficaria Vins (La Figuera), Cellers de Scala Dei (Scala Dei) i Domaine Georges Vernay (Cotes du Rhone) participaran a partir de les sis de la tarda del dissabte 4 de maig a la Plaça de Dalt de Gratallops, en una nova edición del Tast amb Llops. El tast és organitzat per l’Hotel Cal Llop. Segons afirma l’organització, “el Tast amb Llops s'ha convertit ja en una trobada imprescindible per als amants del vi que volen conèixer les noves anyades dels cellers més representatius de Gratallops en el Priorat. La cita, organitzada per setè any consecutiu per l'Hotel Cal Llop en col·laboració amb els cellers participants, s’emmarca en les activitats programades en la 18ena Fira del Vi de Falset.  Des de l’organització també es recorda que Gratallops, una localitat amb un cens de menys de 300 habitants, compta amb un registre de més de 20 cellers professionals. “Entre ells, es troben alguns dels més prestigiosos elaboradors que van revolucionar la personalitat dels vins del Priorat fa més de 20 anys com Álvaro Palacios, René Barbier, Daphne Glorian i Josep Lluís Pérez, i també representants de la nova generació compromesa amb els principis de la viticultura orgànica i biodinàmica com Fredi Torres, Sara Pérez i René Barbier Jr, entre d ltres”. S’afegeix que “el Tast amb Llops és una ocasió immillorable per conèixer alguns d'aquests vins, molts d'ells difícils d'aconseguir ja que són petites produccions que no solen estar als canals més habituals de distribució. Els vins que els cellers presenten en el tast estan elaborats amb raïms provinents exclusivament de finques situades en el terme municipal de DOQ Priorat.
El Tast amb Llops -es cobra una entrada de 50 euros- compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Gratallops, la DOQ Priorat, J. Vives S.A. i la boteria Boutes. L’organitzador, l'Hotel Cal Llop, és un establiment “especialment concebut pels amants del vi”. Situat en la part més alta del poble de Gratallops, “des de les seves habitacions es pot gaudir d'unes vistes immillorables dels vinyers més famosos de la zona. En el restaurant de l'hotel, La Boca del Llop, es poden degustar algun dels més de 50 vins seleccionats en la cuidada carta de vins”. 
Més informació a: http://www.tastambllops.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada