Els cellers de Gratallops Álvaro
Palacios, Celler Ripoll Sans, Celler Cecilio, Clos Figueres, Clos i Terrasses,
Clos Mogador, Mas Martinet, Saó del Coster i Sara i René Viticultors; i els cellers
convidats Ficaria Vins (La Figuera), Cellers de Scala Dei (Scala Dei) i Domaine
Georges Vernay (Cotes du Rhone) participaran a partir de les sis de la tarda
del dissabte 4 de maig a la Plaça de Dalt de Gratallops, en una nova edición
del Tast amb Llops. El tast és organitzat per l’Hotel Cal Llop. Segons
afirma l’organització, “el Tast amb Llops s'ha convertit ja en una trobada
imprescindible per als amants del vi que volen conèixer les noves anyades dels
cellers més representatius de Gratallops en el Priorat. La cita, organitzada
per setè any consecutiu per l'Hotel Cal Llop en col·laboració amb els cellers
participants, s’emmarca en les activitats programades en la 18ena Fira del Vi
de Falset. Des de l’organització
també es recorda que Gratallops, una localitat amb un cens de menys de 300
habitants, compta amb un registre de més de 20 cellers professionals. “Entre
ells, es troben alguns dels més prestigiosos elaboradors que van revolucionar
la personalitat dels vins del Priorat fa més de 20 anys com Álvaro Palacios,
René Barbier, Daphne Glorian i Josep Lluís Pérez, i també representants de la
nova generació compromesa amb els principis de la viticultura orgànica i
biodinàmica com Fredi Torres, Sara Pérez i René Barbier Jr, entre d ltres”. S’afegeix
que “el Tast amb Llops és una ocasió immillorable per conèixer alguns d'aquests
vins, molts d'ells difícils d'aconseguir ja que són petites produccions que no
solen estar als canals més habituals de distribució. Els vins que els cellers
presenten en el tast estan elaborats amb raïms provinents exclusivament de
finques situades en el terme municipal de DOQ Priorat.
El Tast amb
Llops -es cobra una entrada de 50 euros- compta amb la col·laboració de l'Ajuntament
de Gratallops, la DOQ Priorat, J. Vives S.A. i la boteria Boutes. L’organitzador,
l'Hotel Cal Llop, és un establiment “especialment concebut pels amants del vi”.
Situat en la part més alta del poble de Gratallops, “des de les seves
habitacions es pot gaudir d'unes vistes immillorables dels vinyers més famosos
de la zona. En el restaurant de l'hotel, La Boca del Llop, es poden degustar
algun dels més de 50 vins seleccionats en la cuidada carta de vins”.
Més informació a: http://www.tastambllops.com/
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada