dijous, 25 d’abril de 2013

Tast de vins ecològics en el marc de la Setmana BIO, demà


En el marc de la Setmana BIO per l'Alimentació ecològica demà divendres es fa un tast de vins ecològics, amb vidirecte.cat i DO Original. Els organitzadors recorden que “amb el canvi de segle, el nombre de cellers catalans que elaboren vins ecològics s’ha multiplicat per vuit”. En el marc de la Setmana Bio de l’Alimentació Ecològica organitzada per la Generalitat de Catalunya, Vidirecte.cat, la plataforma online de cellers catalans, presenta un tast de diferents vins amb certificació ecològica d’arreu del territori. Eduard Miquel, director comercial de Vidirecte.cat, presentarà quatre vins ecològics catalans de diferents denominacions d’origen catalanes: Collbaix Cupatge (Collbaix Celler del Molí) DO Pla de Bages, Comalats Sense Sulfits (Celler Comalats) DO Costers del Segre, Faust (Finca Parera) DO Penedès i Finca Viladellops Negre (Finca Viladellops) DO Penedès.
El tast tindrà lloc demà, 26 d'abril, a dos quarts de nou de la nit al Restaurant HOriginal (C/ Ferlandina, 29 de Barcelona - davant del Macba). Per a més informació i reserves: al web de DO Original.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada