En el marc de la Setmana BIO per
l'Alimentació ecològica demà divendres es fa un tast de vins ecològics, amb vidirecte.cat i DO Original. Els organitzadors
recorden que “amb el canvi de segle, el nombre de cellers catalans que elaboren
vins ecològics s’ha multiplicat per vuit”. En el marc de la Setmana Bio
de l’Alimentació Ecològica organitzada per la Generalitat de
Catalunya, Vidirecte.cat, la
plataforma online de cellers catalans, presenta un tast de diferents vins amb
certificació ecològica d’arreu del territori. Eduard Miquel, director comercial
de Vidirecte.cat, presentarà quatre vins
ecològics catalans de diferents denominacions d’origen catalanes: Collbaix
Cupatge (Collbaix
Celler del Molí) DO Pla de Bages, Comalats
Sense Sulfits (Celler
Comalats) DO Costers del Segre, Faust (Finca Parera) DO Penedès i
Finca
Viladellops Negre (Finca Viladellops) DO Penedès.
El tast tindrà
lloc demà, 26 d'abril, a dos quarts de nou de la nit al Restaurant HOriginal
(C/ Ferlandina, 29 de Barcelona - davant del Macba). Per a més informació i
reserves: al web de DO Original.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada