dilluns, 22 d’abril de 2013

Nit Gastronòmica al restaurant El Far de Vilanova amb vins rosats, Josep Ribas, Salvi Moliner i Manel Aviñó

La cinquena Nit Gastronòmica al restaurant El Far de Vilanova i la Geltrú girarà, aquest pròxim divendres, entorn un sopar-tast amb vins rosats penedesencs. El tast de vins serà dirigit per l'enòleg Josep Ribas (tècnic del Consell Reghulador de la DO Penedès)  i comptarà també amb la participació dels enòlegs Salvi Moliner i Manel Aviñó, dels cellers Oriol Rossell i Can Ramon Viticultors del Montgròs. Juntament als vins d'aquest cellers, també ces tastarà el vi xilè  Santa Digna de Torres i el Pinot Noir de Cavers Vilarnau. Des del restaurant s’afirma que és “unveritable luxe enològic per gaudir millor dels no menys deliciosos plats que ha ideat la Conxita Pèrez”, la xef i propietària del restaurant El Far.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada