dijous, 18 d’abril del 2013

Reconeixement a la Cooperativa Falset-Marçà i a Enric Aguiló, a títol pòstum


PIMEC Priorat atorgarà per primera vegada els seus reconeixements empresarials “amb l’objectiu de valorar la contribució anònima dels petits i mitjans empresaris prioratins al desenvolupament econòmic i social de la comarca”. La Cooperativa Falset-Marçà rebrà un reconeixement amb motiu del centenari de la seva fundació. Aquest guardó compta també amb el suport de PIMEC Agroalimentària. També s’atorgarà un reconeixement, amb el suport de PIMEC Comerç, a la Carnisseria Xarcuteria Rull-Llorens per saber adaptar-se als nous temps remodelant la botiga, fent inversions en eficiència energètica, i per la seva contribució en la promoció del producte local. Per la seva banda, l’Associació de Comerciants de Falset també lliurarà uns reconeixements a botiguers del municipi que han contribuït en la dinamització del teixit comercial local. Concretament i a títol pòstum, es reconeixerà la trajectòria d’Enric Aguiló del comerç Vinateria i Antoni Pluvinet del comerç Pluvinet. Així mateix, M. Dolors Coll del comerç centenari Esparteria Pi també serà reconeguda amb motiu de la seva jubilació, mentre que Josep Cots del comerç Terreu 2010 rebrà una placa que reconeixerà la seva dedicació al capdavant de l’Associació de Comerciant de Falset.
El lliurament d’aquests reconeixements s’emmarcarà en el Sopar de Primavera, organitzat per ‘Els 7 de Falset’, que tindrà lloc aquest divendres a les 21.30h a la capital del Priorat. “Els 7 de Falset” és un grup de restauradors format per l’Hotel-Hostal Sport, Quinoa, El Cairat, La Llesqueria, el bar Àgora i la Gelateria de Falset i que, amb el suport de PIMEC Priorat, vol promocionar  activitats enogastronòmiques amb l’objectiu de “donar a conèixer el producte de proximitat a visitants i residents de la comarca”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada