PIMEC Priorat
atorgarà per primera vegada els seus reconeixements empresarials “amb l’objectiu
de valorar la contribució anònima dels petits i mitjans empresaris prioratins
al desenvolupament econòmic i social de la comarca”. La Cooperativa Falset-Marçà
rebrà un reconeixement amb motiu del centenari de la seva fundació. Aquest
guardó compta també amb el suport de PIMEC Agroalimentària. També s’atorgarà un
reconeixement, amb el suport de PIMEC Comerç, a la Carnisseria Xarcuteria Rull-Llorens
per saber adaptar-se als nous temps remodelant la botiga, fent inversions en
eficiència energètica, i per la seva contribució en la promoció del producte
local. Per la seva banda, l’Associació de Comerciants de Falset també lliurarà
uns reconeixements a botiguers del municipi que han contribuït en la
dinamització del teixit comercial local. Concretament i a títol pòstum, es
reconeixerà la trajectòria d’Enric Aguiló del comerç Vinateria i Antoni
Pluvinet del comerç Pluvinet. Així mateix, M. Dolors Coll del comerç centenari
Esparteria Pi també serà reconeguda amb motiu de la seva jubilació, mentre que
Josep Cots del comerç Terreu 2010 rebrà una placa que reconeixerà la seva dedicació
al capdavant de l’Associació de Comerciant de Falset.
El lliurament d’aquests reconeixements s’emmarcarà en el
Sopar de Primavera, organitzat per ‘Els 7 de Falset’, que tindrà lloc aquest
divendres a les 21.30h a la capital del Priorat. “Els 7 de Falset” és un grup
de restauradors format per l’Hotel-Hostal Sport, Quinoa, El Cairat, La
Llesqueria, el bar Àgora i la Gelateria de Falset i que, amb el suport de PIMEC
Priorat, vol promocionar activitats
enogastronòmiques amb l’objectiu de “donar a conèixer el producte de proximitat
a visitants i residents de la comarca”.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada