La Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (CEPTA) va atorgar el passat 12 d’abril al
Celler Bàrbara Forés (DO Terra Alta) un accèssit a l’excel·lència en
enoturisme per cellers. Cada any per aquestes dates la CEPTA entrega els diferents
reconeixements per empreses ubicades a la província de Tarragona. L’acte de
lliurament dels premis s’emmarca dins la Nit Empresarial, que aquest any ha
arribat a la XIII edició. En el cas dels guardons enoturístics, la vetllada del
passat divendres va correspondre a la 2na edició dels premis. Així, més de 600
persones provinents de diferents sectors econòmics de la zona van acudir al
Palau de Congressos de Reus per assistir a l’entrega de premis i a escoltar les
intervencions dels diferents ponents. Els guardons en l’àmbit enoturístic tenen com a objectiu
premiar les millors iniciatives enoturístiques de la zona, reconeixent la tasca
incansable de les empreses que aposten per ensenyar i transmetre l’essència del
territori a través del vi i tot el que l’envolta: cellers, vinyes, tastos etc. Des
del Celler Bàrbara Forés es valora aquest premi com “un reconeixement més a la
tasca desenvolupada des de la refundació del celler al 1994. L’empresariat
tarragoní ha volgut apreciar la força i la il·lusió posades en l’àmbit
enoturístic per part del Celler en els darrers temps”.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada