dimarts, 30 d’abril de 2013

Pelegrí diu que el reconeixement al Celler de Can Roca és "més que merrescut", i recorda que no hi hauria cuina catalana sense productes de qualitat i proximitat

El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, ha afirmat aquest matí que el reconeixement de El Celler de Can Roca com a millor restaurant del món, segons la prestigiosa revista Restaurant Magazine, és una menció més que merescuda. Per Pelegrí, que ha volgut felicitar a tot l’equip de El Celler de Can Roca, i en especial als seus tres propietaris, feia temps que els germans Roca mereixien aquest reconeixement, ja que fa anys que gràcies al seu esforç i tenacitat han contribuït a situar la cuina catalana al cim de l’alta gastronomia. “Aquest reconeixement garanteix la continuïtat de l’excel·lència de la nostra cuina. És un camí que va iniciar Ferran Adrià i que continuarà gràcies al talent que dia a dia estan mostrant els nostres cuiners”. El conseller també ha volgut destacar que El Celler de Can Roca sempre ha apostat pels productes de proximitat. En aquest sentit, ha destacat que l’èxit internacional de la cuina catalana no s’hauria produït sense l’existència d’un sector agrari que produeix aliments sans, bons i de qualitat. “No hi hauria cuina catalana sense uns productes de qualitat i proximitat, vinculats a un territori concret, que conformen una riquesa i un patrimoni històric, cultural, econòmic i social”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada