El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi
Natural, Josep Maria Pelegrí, ha afirmat aquest matí que el
reconeixement de El Celler de Can Roca com a millor restaurant del món,
segons la prestigiosa revista Restaurant Magazine, és una menció més que merescuda. Per Pelegrí, que ha volgut felicitar a tot l’equip de El Celler de
Can Roca, i en especial als seus tres propietaris, feia temps que els
germans Roca mereixien aquest reconeixement, ja que fa anys que gràcies
al seu esforç i tenacitat han contribuït a situar la cuina catalana al
cim de l’alta gastronomia. “Aquest reconeixement garanteix la
continuïtat de l’excel·lència de la nostra cuina. És un camí que va
iniciar Ferran Adrià i que continuarà gràcies al talent que dia a dia
estan mostrant els nostres cuiners”. El conseller també ha volgut destacar que El Celler de Can Roca
sempre ha apostat pels productes de proximitat. En aquest sentit, ha
destacat que l’èxit internacional de la cuina catalana no s’hauria
produït sense l’existència d’un sector agrari que produeix aliments
sans, bons i de qualitat. “No hi hauria cuina catalana sense uns
productes de qualitat i proximitat, vinculats a un territori concret,
que conformen una riquesa i un patrimoni històric, cultural, econòmic i
social”.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada