dilluns, 15 d’abril del 2013

Fira de Vins Catalans, el 28 d'abril al Palau Moxó de Barcelona

 
Amb la col·laboració del Club TR3SC i Vidirecte.cat, el proper diumenge 28 d'abril es fa al Palau Moxó de Barcelona la Fira de Vins Catalans. La iniciativa es fa coincidint amb el 7è aniversari del Club TR3SC, i comptarà amb la participació de 17 cellers d’arreu de Catalunya. Els assistents a la Fira podran tastar “un ampli repertori de vins i caves singulars i amb produccions limitades”, segons l’organització. L’acte començarà a les del matí i tancarà les seves portes a les tres de la tarda. L’entrada és exclusiva pels socis del Club TR3SC i els seus acompanyants i tindrà un cost de 3 euros per persona. L’entrada per accedir a la fira s’ha de formalitzar a través del web del TR3SC (http://www.tresc.cat/fitxa/vins/34990/Fira-de-vins-del-Club-TR3SC).
Els assistents a la Fira tindran la possibilitat de comprar allà mateix els vins que tastin i vidirecte.cat els els durà a casa de manera gratuïta. Els cellers que participen a la Fira de Vins Catalans són: Buil & Giné (DOQ Priorat i DO Montsant); Joan Simó (DOQ Priorat); Jordi Domènech (DOQ Priorat); Mas de les Vinyes (DO Montsant); Mas de l'Abundància (DO Montsant); J Miquel Jané (DO Penedès); Castell d'Age (DO Penedès i CR Cava); Grimau (DO Penedès i CR Cava); Can Pasqual (DO Penedès); Maria Rigol Ordi (DO Cava); Can Sais (DO Empordà); Collbaix (DO Pla de Bages); Bernaví (DO Terra Alta); Vila Corona (DO Costers del Segre);  Can Roda (DO Alella) i Partida Creus (DO Penedès).
Vidirecte.cat és una nova plataforma virtual de venda de vi català que “neix amb la voluntat de posar en contacte consumidor i elaborador a través de la xarxa, sense intermediaris ni sobre costos en el preu del producte”. El projecte neix amb la participació inicial de 80 cellers de diferents denominacions d’origen de Catalunya “amb l’objectiu d’anar augmentant-ne progressivament la xifra i abastar les 12 regions vitivinícoles del país”. Vidirecte.cat és la botiga digital de tots els cellers que formen part del projecte i que en comparteixen la seva filosofia. S’adreça al consumidor final però també a professionals de la restauració i del comerç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada