Des d'aquest blog em vull sumar a les merescudíssimes mostres de felicitació a El Celler de Can Roca de Girona, que s'ha convertit en el millor restaurant del món
segons la prestigiosa llista de la revista britànica especialitzada 'Restaurant'. Per mi, a més, també té la millor carta de vins, governada magistralment per Pitu Roca. L'establiment dels germans Joan, Josep i Jordi Roca va quedar
segon en les edicions de 2011 i 2012, quan va guanyar el danès de Copenhague Noma (de René Redzepi),
que ha caigut a la segona posició després d'una intoxicació patida pels seus clients. En una cerimònia al Guildhall de Londres, s'ha proclamat a l'Osteria Francescana Modena, d'Itàlia, com el tercer millor restaurant del planeta, al Mugaritz de Sant Sebastià com el quart (baixa un lloc) i l'Arzak de Sant Sebastià es manté en la vuitena plaça. Dénia de Quique Dacosta ocupa la 26ena plaça i l'Asador Etxebarri Atxondo la 44ena. La llista ha estat votada per més de 800 experts de tot el món.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada