dilluns, 22 d’abril del 2013

Maridatges individualitzats a Xerigots en un nou espai


Xerigots, la botiga de vins i formatges de Vilafranca del Penedès, proposa una selecció de vins a degustar que canviarà constantment, amb la novetat que totes les copes s’acompanyaran amb una tapa individual de formatge amb algun complement. D’aquesta manera, a Xerigots no es prenen vins a copes, sinó que es fan maridatges individualitzats i “es busquen propostes que sorprenguin als clients amb una molt bona relació qualitat preu”. Una altra de les novetats és que s’ha adequat un petit espai de degustació a dins de la botiga perquè els clients puguin gaudir de forma tranquil·la i adequada d’aquests maridatges individuals. L’horari serà el mateix que el de la botiga, de 10 a 14 i de 17 a 20:30, de dimarts a dissabte. I seguint la tendència de Xerigots de difondre la cultura del vi i el formatge, s’han programat cinc nous maridatges que seran conduïts per l’enòleg i/o propietari del celler.

Aquests maridatges són:

-       Cava Berdié – 25 d’abril – “coneixerem el tarannà i la frescor dels germans Jovani i com això ho transmeten als seus caves”.
-       Torelló – 8 de maig – “descobrirem els nous vins blancs d’aquest celler que aposten per varietats autòctones del Penedès”
-       Coca i Fitó – 15 de maig – “farem un recorregut per diferents vins de diferents Denominacions d’Origen que elaboren els germans Coca i Fitó”.
-       Celler de Capçanes – 22 de maig – “un dels cellers cooperatius de referència a Catalunya i un dels pioners de la DO Montsant”
-       Còsmic – 29 de maig – “un jove elaborador de vins d’alçada del Penedès, que segueix la doctrina biodinàmica”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada