Fanio 2011, d’Albet i Noya (Sant Pau d’Ordal), s’ha imposat com el millor xarel·lo en el concurs de tast a cegues organitzat per l’Aula de la Vinya i el Vi de Sant Pere Molanta (Alt Penedès) de Raimon Sadurní, el primercentre de tastos independent de Catalunya. En segon lloc s’ha classificat Desig 2011, de Mas Candí de Les Gunyoles d’Avinyonet del Penedès després que els seus responsablñes hagin decidit no presentar enguany el QX, un vi que s’havia imposat en anteriors edicions. La tercera plaça ha estat per al Nun Vinya dels Taus 2011 d’Enric Soler (Cal Raspallet Viticultors del barri de Sabanell). La final s’ha fet el vespre d’aquest divendres amb vuit mostres. Tots els vins eren de l’anyada 2011, excepte el Pardas 2009. El dijous es va fer la fase prèvia amb la participación de 18 mostres. A la fase final hi ha participat com a tastador el president del Consell Regulador de la DO Penedès, Josep Maria Albet, així com d’altres elaboradors.
dissabte, 20 d’abril del 2013
Fanio, Desig i Nun Vinya dels Taus, els millors xarel·los
Fanio 2011, d’Albet i Noya (Sant Pau d’Ordal), s’ha imposat com el millor xarel·lo en el concurs de tast a cegues organitzat per l’Aula de la Vinya i el Vi de Sant Pere Molanta (Alt Penedès) de Raimon Sadurní, el primercentre de tastos independent de Catalunya. En segon lloc s’ha classificat Desig 2011, de Mas Candí de Les Gunyoles d’Avinyonet del Penedès després que els seus responsablñes hagin decidit no presentar enguany el QX, un vi que s’havia imposat en anteriors edicions. La tercera plaça ha estat per al Nun Vinya dels Taus 2011 d’Enric Soler (Cal Raspallet Viticultors del barri de Sabanell). La final s’ha fet el vespre d’aquest divendres amb vuit mostres. Tots els vins eren de l’anyada 2011, excepte el Pardas 2009. El dijous es va fer la fase prèvia amb la participación de 18 mostres. A la fase final hi ha participat com a tastador el president del Consell Regulador de la DO Penedès, Josep Maria Albet, així com d’altres elaboradors.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada