El 5 de maig L'Olivera estrena
una nova proposta d'enoturisme amb esmorzars amb tast i visita guiada a la Vinyeta de Missenyora. La visita inclou una explicació de les varietats que hi ha plantades, majoritàriament macabeu, però també del projecte Vinyes Trobades (l'acció conjunta de L'Olivera i Slow Food Lleida per recuperar les varietats antigues). L’Olivera Cooperativa estrena, doncs, una nova proposta d’enoturisme a la comarca de l’Urgell.
El proper diumenge 5 de maig posa en
marxa els esmorzars a la vinya. La visita inclou un petit passeig per la
Vinyeta de Missenyora un esforzar amb productes
de la terra i de proximitat, un tast de
tres vins i un oli, i la visita al celler. La Vinyeta
de Missenyora és una parcel∙la de L’Olivera ubicada al terme municipal de Vallbona de les Monges. Majoritàriament,
hi ha plantades les varietats de macabeu,
però, en un petit racó, hi ha la col·lecció d’algunes varietats del projecte Vinyes
Trobades, fruit de l’acció que el celler de
Vallbona i l’associació Slow Food Terres de Lleida duen a terme conjuntamente per
recuperar ceps antics i les varietats històriques de la zona.
Els esmorzars a la vinya es
faran, de moment, un cop al mes. Estan
pensats per a grups de 8 a 15 persones. L’esmorzar i la visita completa té un preu de 25€ per
persona, i hi ha descomptes especials per
a grups de més de 10 persones. Per a
més informació i reserves: visites@olivera.org
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada