dimarts, 16 d’abril del 2013

'Un món de vi', el dia 22 al Villa Más



“Cap frontera, sinó els contorns del vast univers del vi perfilat per les vores de la Mediterrània … i les terres adjacents. D’Espanya a Itàlia, de Catalunya a Grècia fins els confins de Geòrgia, passant pel Loira, el Sena o el Rin... Una constel·lació de territoris i varietats que parlen del vi amb melismes i accents inimitables, en consonància amb la Natura. Vins de sol, de costers/vessants i de vent. VINS, simplement, sense més arguments virtuosos. VINS, doncs, en la integritat de la seva essència vital. Un món de VI”. D’aquesta manera es presenta la degustació de vins que es farà el dilluns 22 d’abril al restaurant Milla Más (Passeig San Pol, 95, de Sant Feliu de Guixols). Es farà de dos quarts d’onze del matí a dos quarts de set de la tarda. El tast ‘Un món de vi’ és organitzat pel Villa Más, pel Celler de Can Roca i pel restaurant-vonoteca de París Le Baratin. Hi participen els següents cellers:

Bodega Adega Algueira, Fernando González (Ribeira Sacra). Bodega Comando G, Fernando Garcia, Daniel Jiménez, Marc Isart (Méntrida, Madrid). Bodega Soagranorte, Roberto Santana (Canàries). Can Ramon, Manel Aviñó (Penedès). Celler Escoda-Sanahuja, Joan Ramón Escoda (Conca de Barberà). Equipo Navazos, Jesús Barquín, Eduardo Ojeda (Jerez). Mas Molla, Montse Molla (Catalunya). Mas Ponsjoan, Manel Comas (Catalunya). Mendall, Laureano Serres (Terra Alta). Naranjuez, Antonio Vilchez (Andalusia). Terroir al Limit, Dominik A. Huber (Priorat). Valduero, Goyo García Viadero (Ribera del Duero). Quinta do Feital, Marcial Dorado (Vinho Verde). Weingut Wittmann, Philipp Wittmann (Reinhessen). Azienda Dario Princic, Dario Princic (Friuli Venezia Giulia). Azienda Foradori, Elisabetta Foradori (Trentino). Azienda Roagna, Luca Roagna (Piemonte). Champagne Jacques Lassaigne, Emmanuel Lassaigne (Champagne). Domaine Arena, Antoine Arena (Patrimonio). Domaine de Chassorney, Fredéric Cossard (Côtes de Beaune & de Nuits). Domaine Foillard, Jean et Agnès Foillard (Morgon). Domaine Magnon, Maxime Magnon (Corbières). L’Anglore, Éric Pfifferling (Tavel). Léonine, Stéphane Morin (Roussillon). Les Foulards Rouges, Jean-François Nicq (Roussillon). Yoyo, Laurence Manya Krief (Roussillon). Thierry Puzelat : vins de les propietats COS (Sicília) i Campi di Fonterenza (Toscana), Iago’s Wine i Our Wine (Geòrgia), Clos du Tue-Boeuf (Touraine). Yorgos Ioannidis: vins de les propietats Hatzidakis, Sclavos, Thymiopoulos, Economou (Grècia)… I la revista LeRouge&leBlanc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada