divendres, 12 d’abril del 2013

Ràdio Falset estrena demà un programa dedicat al món del vi amb una entrevista a Jordi Bort


Ràdio Falset comença a emetre demà dissabte un programa dedicat al món del vi que compta amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Reus i de la consultoria Rius & Rius. L’espai radiofónic també compta amb la col·laboració informativa de l’oficina comarcal del Departament d’Agricultura al Priorat. El programa (que du per títol ‘Rius de vi’) s’emetrà els dissabtes a partir de les 14 hores. El primer programa compta, com a plat fort, amb una entrevista al director general de l’Incavi, Jordi Bort.
Ràdio Falset considera “un servei públic necessari, en una comarca com el Priorat, comptar amb un programa sobre l’actualitat vitivinícola, mentre que la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació i la consultoria Rius & Rius entenen que aquest és un sector de primer ordre que cal tenir en compte en el desenvolupament territorial.”  El programa comptarà amb informació sobre vins i cellers, entrevistes i espais d’actualitat. La idea és que el programa inclogui informació d’interès pràctica i quotidiana per a tot el sector, des dels viticultors fins als comercialitzadors de vins, passant pels cellers. El conductor del programa és el periodista Jordi Soldevila. La Cambra de Comerç aporta informació sobre el sector, alhora que compta amb un espai específic destinat a l’enoturisme. La consultora vitivinícola Rius & Rius es converteix en el principal patrocinador del programa i disposa d’un espai d’informació legal i administrativa sobre el sector.
D’altra banda, la consultoria vitivinícola Rius & Rius, “líder del sector i que compta amb una important cartera de clients a les comarques de Tarragona”, se sumarà als actes que s’organitzen amb motiu de la Fira del Vi de Falset. En els actes previs del programa s’ha inclòs una conferència titulada ‘Aplicació de les novetats en la recent modificació del Reglament dels Impostos Especials i la seva repercussió en el sector vinícola’. La xerrada s’ha previst per al 26 d’abril, a les 16 hores, a la sala d’actes de l’Ajuntament de Falset.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada