El Celler de La
Fassina de Can Guineu de Sant Sadurní d’Anoia va acollir divendres passat una
experiència molt interessant, segons l’Ajuntament sadurninenc. Es tracta del
TripleXXX amb cava, iniciativa coorganitzada pel Patronat de Turisme de Sant
Sadurní, l'Espai Xocolata Simon Coll i Caves Vilarnau. La demanda per assistir
a l'activitat va fer ampliar a 75 les places que inicialment s'havien calculat
en 50 i, malgrat tot, van quedar unes 25 persones en llista d'espera. Els
assistents van poder gaudir d'una activitat innovadora, organitzada d'una forma
diferent. En un celler ple de gom a gom els assistents hi van trobar un espai
ambientat per a l'ocasió. Un cop presentada l'activitat pels responsable del
Patronat i de les dues empreses, l'activitat va discórrer durant una hora i
mitja, alternant el maridatge de tres caves de Vilarnau, tres tipus de xocolata
de Simon Coll i tres contes interpretats per una actriu i una saxofonista. A
més a més, a la sala hi havia el complement ideal d'una col·lecció de l'obra
més sensual de la pintora penedesenca Elenamusa, que també va voler col·laborar
amb aquest maridatge de caves, xocolata i narracions sensuals, en aquest espai
que és La Fassina i que està esdevenint cada vegada més un centre neuràlgic
d'activitat a Sant Sadurní i el Penedès. En acabar l'activitat els assistents
es van poder endur un seguit d'invitacions per poder visitar abans del 31 de
maig el CIC Fassina- Centre d'Interpretació del Cava, l'Espai Xocolata Simon
Coll i les Caves Vilarnau. El Patronat de Turisme ja està treballant amb dues
altres empreses sadurninenques en l'organització d'una altra activitat al
Celler de La Fassina per a començaments de juny.
I als productes agroalimentaris d importació i de la resta d Espanya tbé passaran tots aquest controls ?
ResponEliminaSegur que no , dons comprem producte català