dijous, 4 d’abril del 2013

Eno-concert a Cal Feru de Sant Sadurní amb els vins de Finca Parera i la música de Paul Fuster



La sala de tast de Cal Feru de Sant Sadurní d’Anoia es convertirà el dijous 2 de maig en una sala de concerts molt especial en la que es fusionarà la música amb el vi per a realitzar un eno-concert. L'activitat tindrà dues parts. A la primera part, l'enòleg Rubén Parera, del celler Finca Parera, presentarà els seus vins i, a la segona, el músic Paul Fuster oferirà el seu concert. Paul Fuster és un músic, cantant i compositor nord-americà d'origen català. Les ganes de conèixer els seus orígens el van portar a Cardona, municipi natal de la seva mare. Allà es va quedar una temporada, que coincideix amb la publicació dels seus primers discos en anglès com a cantautor. De 1998 a 2002 va publicar 36 Weeks, Battleship i Happy Nothing. L'any 2003, l'hiperactiu Paul Fuster va tornar als Estats Units, on alterna el projecte musical experimental Proton-Proton amb el disseny i fabricació de bicicletes i guitarres amb material reciclat. Aquest 2013 s' embarca en una nova aventura: tocar seixanta dies seguits per tots els racons de Catalunya i del País Valencià, pedalant de dia, amb una bici que ha construït amb les seves pròpies mans, i actuant de nit acompanyat d’una guitarra, també feta per ell. Durant el concert avançarà temes del seu proper disc, que està acabant de compondre i enregistrar, després que l’any passat publiqués Repte (Chesapik, 2012), el seu quart treball i el primer en català. El celler Finca Parera està situat a Sant Llorenç d'Hortons (Alt Penedès) i posseeix 20 hectàrees de terreny, distribuïdes en petites parcel·les, en les que cultiven 10 varietats de raïm, de forma ecològica i certificada per la CCPAE. Jordi Parera Barba (viticultor) i el seu fill Rubén Parera Renau (viticultor i enòleg) van fundar el 1999 el celler amb el propòsit d’elaborar “vins ecològics, d' autor i d' alta expressió”. Presentaran les noves anyades i les noves imatges dels seus vins.
            L’eno-concert començarà a les vuit del vespre. El preu per participar-hi són 5 euros i es farà a la nova sala de tast de la botiga especialitzada Cal Feru de Sant Sadurní d’Anoia. Les places són limitades (màxim 35 persones). Per més Informació i inscripció: a Cal Feru al telèfon 93 891 01 63, o a calferu@calferu.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada