'El Penedès, tasta’l' ha
arrencat amb força, segons ha informat avui el Consdell Comarcal de l’Alt Penedès. Durant la
Setmana Santa es va estrenar el menú basat en productes de la comarca. El menú
basat en els plats del projecte 'El Penedès, tasta’l' va ser tot un èxit durant
els dies de la passada Setmana Santa. El menú consisteix en una selecció de 12
plats (4 primers, 4 segons i 4 postres), tots ells elaborats amb productes de
proximitat provinents dels artesans de l'Alt Penedès. No hi falten els vins i
caves del Penedès. L’acceptació per part del públic, de productes com l’ànec o
el gall de Penedès, ha estat “total”. Els restauradors adherits han donat
visibilitat als productes propis, elaborats a la manera tradicional o bé
reinterpretats amb tècniques actuals, i la resposta dels clients ha estat molt
positiva. D’aquesta manera “s’han posat en valor els productes propers i de
qualitat, s’ha dinamitzat l'oferta gastronòmica de la comarca i s’ha afegit
un nou atractiu per a tots aquells clients que encara no estan
familiaritzats amb la nostra cuina”, segons el Consell Comarcal de l’Alt Penedès.
'El
Penedès, tasta’l' es va presentar de forma pública el 18 de març al
castell de Sant Martí Sarroca i aquesta Setmana Santa ha fet els seus primers
passos. El projecte, impulsat pel Consell Comarcal de l’Alt Penedès, compta amb
la col·laboració del Gremi d’Hosteleria i Turisme de l’Alt Penedès i de
l’Associació d’Artesans Agroalimentaris de l’Alt Penedès. Al web www.elpenedestastal.cat hi
ha tota l’oferta gastronòmica, els productors adherits i els restaurants on es
pot degustar el menú basat en els nostres productes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada