Nadal organitza el
proper dissabte 20 d’abril un curs exprés per aprendre a fer paelles que anirà
a càrrec de Toni Romagosa, cap de cuina del restaurant La Posada de Sant Pere
Molanta. Impulsat per Amics de Caves
Nadal i dirigit a tots els aficionats a la cuina i el bon menjar, el curs
s’impartirà a les instal·lacions de caves Nadal de Torrelavit, entre les 10 del
matí i la 1 del migdia. El xef convidat descobrirà els principals secrets de la
paella i, seguint les seves indicacions, els participants es posaran darrera
dels fogons i aprendran a fer un arròs sucós de llamàntol, un arròs negre i un
arròs de verdures amb bacallà. En acabar, tots els participants podran tastar
els arrossos i maridar-los amb un dels productes insígnies de Nadal, el cava
Salvatge Rosé Brut Reserva 2010. El preu
del curs és de 24€ per persona (18€ per als socis d’Amics de Caves Nadal), i
les inscripcions es poden formalitzar abans del 18 d’abril a través del correu
amics@nadal.com o al telèfon 93.898.80.11 (ext. 201).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada