dimarts, 9 d’abril de 2013

Curs per aprendre a fer paelles, a Caves Nadal


Nadal organitza el proper dissabte 20 d’abril un curs exprés per aprendre a fer paelles que anirà a càrrec de Toni Romagosa, cap de cuina del restaurant La Posada de Sant Pere Molanta. Impulsat per Amics de Caves Nadal i dirigit a tots els aficionats a la cuina i el bon menjar, el curs s’impartirà a les instal·lacions de caves Nadal de Torrelavit, entre les 10 del matí i la 1 del migdia. El xef convidat descobrirà els principals secrets de la paella i, seguint les seves indicacions, els participants es posaran darrera dels fogons i aprendran a fer un arròs sucós de llamàntol, un arròs negre i un arròs de verdures amb bacallà. En acabar, tots els participants podran tastar els arrossos i maridar-los amb un dels productes insígnies de Nadal, el cava Salvatge Rosé Brut Reserva 2010.  El preu del curs és de 24€ per persona (18€ per als socis d’Amics de Caves Nadal), i les inscripcions es poden formalitzar abans del 18 d’abril a través del correu amics@nadal.com o al telèfon 93.898.80.11 (ext. 201).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada