dilluns, 5 de novembre del 2012

El jazz vocal femení, protagonista a la segona edició del cicle 'Jazz & Vi amb DO Tarragona'



El jazz vocal femení serà el protagonista en la segona edició del cicle 'Jazz & Vi amb DO Tarragona', que té com a objectiu donar a conèixer una quinzena de vins de la DO Tarragona i acompanyar-los amb la música en directe d’alguns dels millors músics de jazz del Camp de Tarragona. Enguany el Palau Firal i de Congressos de Tarragona tornarà a ser el lloc escollit per aquesta iniciativa que tindrà lloc els dijous 15 i 22 de novembre i el dimecres 28 de novembre, a les 19:30 hores de la tarda i amb un preu de 5 euros per sessió. Si l’any passat va ser el jazz instrumental de tres formacions de casa nostra el que es va casar amb 18 vins de la DO Tarragona, enguany el protagonisme el tindrà la veu femenina de tres cantants de jazz de casa nostra o que ja fa molts anys que viuen entre nosaltres. Les tres veus escollides són les d’Olga Pes, Laura Noah i Angie Rodríguez, tres veus molt diferents que acompanyaran els 18 vins (6 en cada sessió) que procediran d’una quinzena de cellers de tot el territori de la DO Tarragona, un territori que compren les comarques del Tarragonès, el Baix Camp, l’Alt Camp i part de la Ribera d’Ebre.
    La primera sessió del cicle tindrà lloc el dijous 15 de novembre i estarà dirigida per l’enòloga de la DO Tarragona, Elisa Ribé, al igual que la resta de dies. La música la posarà el grup que formen Olga Pes & Gerard Marsal, una cantant i compositora que s’acompanya de l’acordió i la guitarra nascuda al Pirineu però resident a Tarragona. Pes ofereix un jazz intimista amb moltes influències del folk nòrdic i que estarà acompanyada de la sensualitat del saxo i la flauta del reusenc Gerard Marsal, dos músics que treballen conjuntament des de fa uns anys i que tot just acaben d’enregistrar un disc. El cicle continuarà el dijous 22 de novembre amb un trio format per una de les grans promeses de casa nostra, la cantant reusenca Laura Noah, que estarà acompanyada pel jove trompetista barceloní Fèlix Rossy –el més petit d’una de les grans nissagues del jazz català- i per Xavi de la Salud, uns dels músics més coneguts i prolífics de la ciutat de Tarragona. El grup Laura Noah Trio es presentarà per primer cop a Tarragona aprofitant aquest cicle. La segona edició del “Jazz & Vi amb DO Tarragona” finalitzarà el dimecres 28 de novembre amb Angie Rodríguez Trio, una formació liderada per aquesta cantant sevillana que viu a Reus des de fa uns anys i que estarà acompanyada pel saxo baríton Ivan Sáez i el contrabaix de Jordi Mestres. La sensualitat de la veu d’Angie Rodríguez és la nota predominant d’una artista que sempre ha buscat la senzillesa, la naturalitat i la delicadesa en la seva proposta jazzística.
    Les tres sessions del cicle “Jazz & Vi amb DO Tarragona” al Palau de Congressos tenen una aforament limitat de 80 persones. Per tal de poder assistir a les sessions és necessària una reserva prèvia al telèfon 977-217931 o al mail info@dotarragona.cat. El preu de cadascun dels maridatges és de 5 euros. El cicle “Jazz & Vi amb DO Tarragona” és una iniciativa que va posar en marxa l’any passat el Consell Regulador de la DO Tarragona juntament amb l’Empresa Municipal de Desenvolupament Econòmic de Tarragona i la col·laboració del Palau Firal i de Congressos de Tarragona.

Més info: www.dotarragona.catwww.palaucongrestgna.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada