Al bar à vins Seco Bar, situat als peus de
Montjuïc, al Poble Sec barceloní, el viticultor i elaborador Ramon Parera i el xef John Wearne maridaran demà
dimecres (de set de la tarda a dotze de la nit) els vins de Pardas Celler (DO
Penedès) amb una cuina vegetariana original i creativa. Tot això s'uneix amb la música que cada dimecres hi posa el D.J. Flaco Pérez. Els vins es
beuran a copes i podran emportar-se per ampolles. Des d’aquest establiment s’afirma
que Pardas és “l'expressió autèntica d'un treball on mana la terra, la varietat
i el vigneron de manera evident, palpable. Ramo Parera és un tipus que va a la
recerca dels vells abans que morin perquè es porten a la tomba un coneixement
fonamental en la pràctica de la viticultura però també del terreny, perquè són
els que saben on està aquella petita parcel·la abandonada o gairebé, de sumoll,
de cabernet franc, de xarel·lo o vagi un a saber!” S’afegeix que “d'això estan
fets els vins que crea juntament amb Jordi Arnan a Can Comas, un paratge diví
del Penedès”.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada