Mariano García, un dels noms propis més destacats del vi espanyol (Mauro, Viña San Román, Maurodos, Astrales, Aalto, Leda, Terreus...) protagonitzarà un tast de vins al restaurant Marejol de Vilanova i la Geltrú aquest dijous, 22 de novembre. El tast, que començarà a les vuit del vespre, l’organitza el restaurant Marejol amb la col·laboració del distribuïdor Reyes y Varón. Posteriorment se servirà un sopar informal. Mariano García va ser, durant tres dècades, enòleg de Vega Sicília i va viure el naixement d’Alión, un vi que es va comercialitzar per primer cop el 1995 amb l’anyada del 1991. Als seus 68 anys, Mariano García, que va néixer entre ceps a la finca de Vega Sicília, suma ja 44 anys de carrera professional. El seu pare, Mauro, s’havia encarregat de la finca de Vega Sicília ja als anys 40. Va començar a estudiar enologia el 1968. L’any 1978 va començar amb Mauro a Tudela de Duero, el seu primer projecte, un homenatge al seu pare que va comercialitzar inicialment com a vi de taula. Ara diu que fa el vi que vol fer. Es confessa amant dels grans Bordeus i dels bons ulls de llebre. També és un gran amant dels vins de Toro i del Priorat. El tast al restaurant Marejol, que s’acompanyarà d’un sopar informal amb productes de delicatessen, s’ofereix per 25 euros.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada