Unes 900 persones van gaudir dissabte passat d’una nova edició de Tasta Porrera, la mostra de vins i gastronomia d’aquesta vila, segons ha informat avui dimarts el Consell Regulador de la Denominació d’Origen Qualificada Priorat. L’Associació de Cellers de Porrera, organitzadora de l’esdeveniment, ha quantificat una venda de 600 tiquets de tast de vi (cada tiquet donava dret a vuit tastos), amb la qual cosa es van servir uns 4.800 tastos. També es van servir 370 tiquets de menjar, cada un dels quals permetia assaborir tres plats, de manera que es van dispensar més de mil degustacions dels menjar. Amb aquests números, els cellers de Porrera han valorat positivament la celebració d’enguany, i ja pensen en la pròxima cita. Com a novetats d’aquest any hi havia la possibilitat d’adquirir tiquets de tast de manera anticipada a diversos establiments del poble, i també la presència de dos cellers convidats procedents del municipi mallorquí de Porreres, agermanat amb Porrera, els quals van oferir degustació dels seus vins. Es tracta dels cellers Bodega Can Feliu i Mesquida Mora (DO Pla i Llevant). Com l’any passat, Tasta Porrera va disposar d’un espai específic per a la venda de vins a un preu avantatjós només per aquesta jornada, amb uns descomptes d’entre el 15% i el 20%. En una altra zona de la mateixa plaça de Catalunya s’hi podien trobar els diferents estands en què els cellers de la localitat presentaven els vins que tenen en el mercat en aquests moments. Els cellers participants han estat Celler l’Encastell, Celler Ardèvol i Associats, Clos Dominic, Cims de Porrera, Celler Cal Pla, Sangenís i Vaqué, Celler Castellet, Domaines Magrez, Celler Vall Llach, Mas Martinet, Celler Joan Simó, Merum Prioratí, Balmaprat i Ferrer Bobet.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada