dimecres, 28 de novembre de 2012

Maridatge dels productes del celler de l’Hospital en bars i restaurants a la 1a Setmana de la Malvasia de Sitges



Una quinzena de bars i restaurants de Sitges oferiran del 3 al 9 de desembre productes de l’Hospital de Sant Joan Baptista a les seves tapes i menús, que inclouran plats cuinats amb Malvasia Dolça o Seca o acompanyats del ci blanc tranquil Blanc Subur 2012. La primera edició de la Setmana de la Malvasia de Sitges arrencarà el 3 de desembre, i s’allargarà fins al dia 9, amb l'oferiment en una quinzena de bars i restaurants de Sitges de tapes i menús elaborats i/o acompanyats de productes del celler de l'Hospital Sant Joan Baptista. Restaurants com La Nansa, La Salseta, Pic Nic, Iris Gallery, El Mascarón i Xampú Xampany maridaran els seus plats amb Blanc Subur, Malvasia Dolça i Seca o l'escumós Monembasia. Altres establiments com La Kassoleta, Sports Bar, El Cable, Roy, Pic Nic, Eguzki, Taberna Guria, L'Avinyet i Cañateca Prado, oferiran tapes elaborades expressament per a l'ocasió, acompanyades de copes de Blanc Subur 2012 per un mòdic preu. El Gremi d'Hostaleria de Sitges s'afegeix així als actes de commemoració del centenari de l'Hospital Sant Joan Baptista, que ja ha superat l'equador de les celebracions. L'acte de presentació de la 1a Setmana de la Malvasia de Sitges tindrà lloc avui dimecres a l'Hospital, un acte públic en que es presentarà també el vi novell del centenari celler, el Blanc Subur 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada