Una quinzena de
bars i restaurants de Sitges oferiran del 3 al 9 de desembre productes de
l’Hospital de Sant Joan Baptista a les seves tapes i menús, que inclouran plats
cuinats amb Malvasia Dolça o Seca o acompanyats del ci blanc tranquil Blanc
Subur 2012. La primera edició de la Setmana de la Malvasia de Sitges arrencarà
el 3 de desembre, i s’allargarà fins al dia 9, amb l'oferiment en una quinzena
de bars i restaurants de Sitges de tapes i menús elaborats i/o acompanyats de
productes del celler de l'Hospital Sant Joan Baptista. Restaurants com La
Nansa, La Salseta, Pic Nic, Iris Gallery, El Mascarón i Xampú Xampany maridaran
els seus plats amb Blanc Subur, Malvasia Dolça i Seca o l'escumós Monembasia. Altres
establiments com La Kassoleta, Sports Bar, El Cable, Roy, Pic Nic, Eguzki,
Taberna Guria, L'Avinyet i Cañateca Prado, oferiran tapes elaborades
expressament per a l'ocasió, acompanyades de copes de Blanc Subur 2012 per un
mòdic preu. El Gremi d'Hostaleria de Sitges s'afegeix així als actes de
commemoració del centenari de l'Hospital Sant Joan Baptista, que ja ha superat
l'equador de les celebracions. L'acte de presentació de la 1a Setmana de la
Malvasia de Sitges tindrà lloc avui dimecres a l'Hospital, un acte públic en
que es presentarà també el vi novell del centenari celler, el Blanc Subur 2012.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada