La Denominació
d’Origen Conca de Barberà serà la protagonista de la mostra que organitza Gesvinic,
en la que serà la tercera edició d'aquest intent d'aproximació del coneixement
dels vins i les DO catalanes a les terres de Lleida, segons s’ha informat avui
a través d’una nota de premsa del Consell Regulador de la DO Conca de Barberà amb diverses faltes ortogràfiques. Està
pensat i dirigit als professionals de l'hostaleria, la distribució i les botigues
especialitzades en la venda de vins, de Lleida província, Catalunya i, per
proximitat, també d’Andorra. La fira Gesvinic tindrà lloc el pròxim dilluns, 19
de novembre, amb un programa d’activitats per a professionals del sector. El
plantejament de la fira és que hi participin uns 12 cellers de la DO Conca de
Barberà. Aquesta fira està pensada per la restauració i sumillers de Lleida, ja
que aquest l’organitzador de la fira, Jaume Gaspà, actualment és el president
de l’Associació de Sommeliers de Lleida, tot i que també està oberta a tots els
sumillers de Catalunya La intenció de la
fira és “apropar a professionals del vi i del sector de la restauració les
singularitats d’aquesta denominació. Poder apropar els celleristes de la DO
Conca de Barberà a viticultors i restauradors de territoris de Lleida i
Catalunya”. Els cellers presents seran:
Vins de Pedra, Gatzara, Carles Andreu, Mas Foraster, Molí dels Capellans, Mas
del Tossal, Carlania celler, Guspí, Heredad Pallarès, Rosa Mª Torres i Agrícola
de Barberà. El programa és el següent:
10h-11:30h Visita i tast al Celler Vinya l’Hereu de Seró
12h-13:30h Tast de vins DO Conca de Barberà per als Sommeliers de Catalunya. (espai Lo Ponts Restaurant)
14h-16h dinar enòlegs&sommeliers de Catalunya amb vins de la DO Conca de Barberà
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada