diumenge, 18 de novembre del 2012

Llista d'escumosos 'alternatius' al cava

Hi ha notícies que exasperen, com la següent (http://www.elconfidencialdigital.com/muy_confidencial/el_chivato/079051/los-cavas-alternativos-al-cava-catalan-para-esta-navidad). Alguns dels comentaris que acompanyen aquest text també són de jutjat de guàrdia. Al marge de les faltes ortogràfiques, sembla que hi ha força gent interressada en tocar el bora viu. Què en penseu?

Los cavas ‘alternativos’ al cava catalán para esta Navidad

Ya a las puertas del periodo navideño, la Red se está inundando de mensajes que proponen consumir otros cavas que no sean catalanes, como respuesta a los movimientos secesionistas liderados por Artur Mas y Convergencia.
Frente a marcas como Codorníu, Freixenet, Seguro Viudas, Castell Blanch, Dela Pierre, Rondel, Raima, Juve i Camps, etc.,  algunos cavas ‘alternativos’ que circulan en Internet son:
-En Sevilla, en Umbrete, de Bodegas Salado: "Umbretum".
-Cava “Vía de la Plata”, tanto brut cómo semiseco son buenísimos, de Bodegas Vía de la Plata, que los envía contra rembolso en 24 horas. El enólogo es de Sevilla, trianero
-Otros cavas andaluces. “Pedro Ximénez” (originario de Montilla-Moriles). De Huelva: Raigel, con D.O. Condado de Huelva.
-Cava Valenciano: “Torre Oria”, “Carlota Suría”, “Dominio de la Vega”.
-De Extremadura: “Bonaval”, “Lar de Plata”, “Vía de Planta”.
-Madrileños: “Jesús Díaz” y “Puerta del Sol”.
-De Castilla y León: “Huerta del Rey”, “Palacio de Bornos”, “Peñalba López” etc.
-Castellano Manchego: “Cantares”, etc.
-De Aragón: “Gran Ducay”.

1 comentari:

  1. Aquests cavas surten a alguna guia???
    Crec que al 2005, ja van provar de sustituir el cava català per francés, però la butxaca va fer figa, i ara encara en farà més.

    Que es deixin de tonteries, que jo un català espavilat, si que menjaré pernil de Jabugo.

    ResponElimina