dilluns, 5 de novembre del 2012

Esmorzar popular a Vilafranca amb vins de la darrera collita, diumenge de la mà de l'Acadèmia Tastavins


Coincidint amb la festa de Sant Martí i el Dia Europeu de l’Enoturisme, l’Acadèmia Tastavins del Penedès celebrarà aquest pròxim diumenge, 11 de novembre, a Vilafranca del Penedès un esmorzar popular que permetrà fer el primer tast del vins de la darrera collita. La dita popular diu “Per Sant Martí, mata el porc i enceta el vi”. I això és el que farà l’Acadèmia Tastavins de Vilafranca a la plaça de la Vila: els assistents podran menjar pa torrat amb botifarra i tastar el nou vi d’aquesta anyada. Amb la branca de pi penjada al balcó de l’Ajuntament —en senyal que ja hi ha el vi de l’any— l’Acadèmia Tastavins se sumarà a les activitats organitzades a tot el Penedès amb motiu del Dia Europeu de l’Enoturisme. L’objectiu de la iniciativa és “afavorir que el Penedès visqui aquest dia com un motiu festiu en una zona que s’ha convertit en un dels principals punts d’atracció per als aficionats a la cultura del vi i el cava de l’Estat espanyol”. Tots aquells que vulguin participar en aquest acte, que tindrà lloc entre les deu i les dotze del matí —amb places limitades a 500 persones— podran comprar un tiquet (2 euros) que els donarà dret a menjar pa torrat, botifarra i una copa de vi de l’any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada