La Vinícola de Nulles va prendre part dijous passat a la celebració del primer sopar del Club d’Empreses del Nàstic de Tarragona, que es va celebrar al restaurant Castillo de Javier de Salou. Durant el sopar es va servir el Cava Adernats Reserva Brut Nature, que és el cava oficial del Nàstic de Tarragona i que va acompanyar l’aperitiu de benvinguda i les postres del sopar. El sopar va congregar les més de 48 empreses pertanyents al club d’empreses de l’entitat Grana, representades per una vuitantena de persones dels departaments comercials, màrqueting, comunicació o direcció de les mateixes i “va ser la primera oportunitat per compartir inquietuds entre tots ells i iniciar també relacions professionals, doncs cal no oblidar que el networking és un dels principals atractius d’aquestes trobades entre partners de l’esponsorització del Club”.
D’altra banda, divendres passat va tenir lloc a la ciutat alemanya de Dortmund un vernissage del pintor de Badajoz Álvaro Reixa, que presentava les seves últimes creacions pictòriques a la ciutat. La presentació va comptar amb l’esponsorizació de la Vinícola de Nulles, mitjançant els seus caves Adernats Reserva Brut i Gran Reserva Brut Nature. Des del celler s’ha informat que “aquesta col·laboració servirà a la Vinícola de Nulles i a la seva marca Adernats per obrir-se espai a la distribució a Alemanya, un dels països que per al proper 2013 forma part de l'estratègia d'internacionalització de l'empresa”.
D’altra banda, divendres passat va tenir lloc a la ciutat alemanya de Dortmund un vernissage del pintor de Badajoz Álvaro Reixa, que presentava les seves últimes creacions pictòriques a la ciutat. La presentació va comptar amb l’esponsorizació de la Vinícola de Nulles, mitjançant els seus caves Adernats Reserva Brut i Gran Reserva Brut Nature. Des del celler s’ha informat que “aquesta col·laboració servirà a la Vinícola de Nulles i a la seva marca Adernats per obrir-se espai a la distribució a Alemanya, un dels països que per al proper 2013 forma part de l'estratègia d'internacionalització de l'empresa”.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada