dimecres, 28 de novembre del 2012

Una trentena d'expositors del Baix Penedès, al Vine...Tast!


A manca de pocs dies per la celebració del Vine...Tast!, la mostra de cellers, productors i elaboradors del Baix Penedès, ja està confirmada l’assistència d’un important nombre d’expositors de diferents tipologies. Es tracta d’un ampli catàleg de professionals del Baix Penedès que “permetran oferir un reflex de la varietat de productes existents al territori, a més de la qualitat i dinamisme dels seus treballs”. Al Vine...Tast! hi haurà cellers, vinateries, restauradors, productors de verdura ecològica, de formatge, oli, mel i ous ecològics, així com representants dels gremis de les pastisseries i els obradors, cansaladeries i xarcuteries i fins i tot elaboradors de cervesa. En total, prop de 30 expositors del Baix Penedès procedents de nou sectors d’activitat vinculats amb els sectors vitivinícola, agroalimentari i gastronòmic.
A més, durant els dies de celebració de Vine...Tast! hi haurà també tallers infantils de creació artística, la qual cosa permetrà també oferir als visitants “un tast de l’activitat cultural del territori”. En aquest sentit, Vine...Tast! també “vol contribuir a difondre la cultura del territori, i per això, els tiquets de la mostra donaran dret a participar de visites guiades a alguns dels equipaments culturals de la vila”. Vine...Tast!, a més de la mostra d’expositors que es podrà visitar a la Plaça Nova i la Plaça de les Garrofes del Vendrell durant els dies 7, 8 i 9 de desembre, es complementa amb un programa d’activitats que inclou tasts i maridatges, tastos i demostracions culinàries per part de diferents professionals del sector. Durant els dies de la mostra els visitants podran adquirir una copa, al preu d’2 €, que serà la que es farà servir per tastar els diferents vins i caves que s’hi oferiran. Els tiquets per a les degustacions es posaran a la venda a 1€, i el preu final dels tastos que s’hi podran degustar variarà d’1€ a 3€ en funció del que cada expositor ofereixi.
Vine...Tast!, amb la varietat dels productors representats, vol assolir un dels seus principals objectius: “contribuir a difondre els productes propis del territori vinculats amb el sector gastronòmic i vinícola, així com potenciar-ne la seva imatge mitjançant la creació d’una mostra especialitzada”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada