dijous, 15 de novembre del 2012

15.000 persones visiten un Catavins que ha estat “un gran èxit d’organització i públic”

Catavins 2012 va tancar les portes de l’edició del cinquè aniversari amb “un gran èxit d’organització i públic”, segons els seus promotors. Un total de 15.000 persones van visitar el certamen, que es va celebrar del 9 a l’11 de novembre a Fira Sabadell. L’organització s’ha mostrat “més que satisfeta per aquestes dades, així com per les opinions expressades tant per aquest públic com pels expositors, que denoten un alt grau de satisfacció”. Els visitants de Catavins van poder tastar durant tot el cap de setmana una gran quantitat de productes diferents, així com participar en un complet programa d’activitats paral·leles. La gran majoria d’activitats van dur-se a terme amb l’aforament complet i val la pena remarcar la participació d’un total de 100 nens en l’activitat infantil, amb la verema i el most com a protagonistes. L’organització del certamen ha destacat també “l’excel·lent acollida del canvi estratègic de Catavins, orientada enguany més decididament cap al públic final”. A més, “la nova configuració i imatge dels estands ha despertat elogis per part de tothom. A més a més, s’ha constatat un nombre creixent de professionals acreditats, pertanyents al sector de la restauració i la comercialització de vins”.
    A més de la celebració de la fira, Catavins 2012 va premiar els millors vins dels expositors, en set categories. Uns premis que van recaure en: Chesa Gewürztraminer 2011 (DO Somontano) en la categoria de vins blancs joves; Eixaders 2010 (DO Costers del Segre) en la categoria de vins blancs amb fusta; A. Vilamajó Rosat 2011 (DO Penedès) en la categoria de vins rosats; Ipsis Negre Jove 2011 (DO Tarragona) en la categoria de vins negres joves; Anayón Barrica 2009 (DO Cariñena) en la categoria de vins negres amb criança; Lheblan Nature 2009 (DO Cava) en la categoria de vins escumosos; i Poble Vell Negre 2011 (DO Terra Alta) en la categoria de vins dolços.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada