El restaurant Marejol, que es va endur el primer premi en l’última edició del concurs Cartaví, que premia la presència de vins catalans a les cartes, ha anunciat un cicle de tastos-maridatge que portaran fins a Vilanova i la Geltrú destacadíssims autors i elaboradors de vins. És previst que en els pròxims mesos facin presentacions i maridatges personatges del món del vi tan remarcables com Sara Pérez del Priorat o Mariano García de Valladolid, un dels millors enòlegs d’Espanya. Sara Pérez presentarà el Clos Martinet 2009, el vi català més ben puntuat per Neal Martin a la darrera llista Parker, un negre que ja es troba a la carta del restaurant vilanoví. També és previst un tast comparatiu entre caves de Gramona i xampanys, i un tast amb les Cuvées de Prestige de Freixenet, els seus caves de més alta gamma, dirigit per l’enòleg Josep Bujan i pel director de Comunicació de Freixenet, Pere Bonet.
dilluns, 24 de setembre del 2012
Grans autors de vins, al restaurant Marejol de Vilanova
El restaurant Marejol, que es va endur el primer premi en l’última edició del concurs Cartaví, que premia la presència de vins catalans a les cartes, ha anunciat un cicle de tastos-maridatge que portaran fins a Vilanova i la Geltrú destacadíssims autors i elaboradors de vins. És previst que en els pròxims mesos facin presentacions i maridatges personatges del món del vi tan remarcables com Sara Pérez del Priorat o Mariano García de Valladolid, un dels millors enòlegs d’Espanya. Sara Pérez presentarà el Clos Martinet 2009, el vi català més ben puntuat per Neal Martin a la darrera llista Parker, un negre que ja es troba a la carta del restaurant vilanoví. També és previst un tast comparatiu entre caves de Gramona i xampanys, i un tast amb les Cuvées de Prestige de Freixenet, els seus caves de més alta gamma, dirigit per l’enòleg Josep Bujan i pel director de Comunicació de Freixenet, Pere Bonet.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada