diumenge, 23 de setembre de 2012

Bons vins blancs i caves catalans en un sopar-maridage al restaurant Ferran de Móra la Nova

L’enòleg Joan Carles Anguera dirigeix el pròxim divendres, 28 de setembre, al restaurant Ferran de Móra la Nova un tast de vins blancs de Catalunya maridats amb un sopar “fresc i lleuger”. Per començar hi haurà canapès salats, punxadetes i xoriçets ibèrics. Tot maridat amb Perfum de vi Blanc de Raventós i Blanc (DO Penedès, vi jove de macabeu i moscatell). A continuació se serviran musclos amb llima amb el vi blanc Bàrbara Fores (DO Terra Alta, vi jove de garnatxa blanca). El sopar continuarà amb pasta fresca amb marisc maridada amb Creu de Lavit, Segura Viudas (DO Penedès, xarel·lo fermentat parcialmente en bóta). També se servirà filet de llobarro i fresc a la crema de gambes amb Morlanda blanc, de Viticultors del Priorat (DOQ Priorat, fermentat en bóta: garnatxa i macabeu). Les postres seran un gelat de iogurt amb fruites i cereals cruixent que es regarà amb el dolç cava Freixenet Malvasia, elaborat a partir de la varietat subirat parent. El preu per persona és de 28,50€, i per fer les reserves cal trucar al: 977401803-66015642

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada