L’enòleg Joan Carles Anguera dirigeix el pròxim divendres,
28 de setembre, al restaurant Ferran de Móra la Nova un tast de vins blancs de
Catalunya maridats amb un sopar “fresc i lleuger”. Per començar hi haurà canapès salats, punxadetes i xoriçets ibèrics. Tot maridat amb Perfum de vi
Blanc de Raventós i Blanc (DO Penedès, vi jove de macabeu i moscatell). A continuació se serviran musclos amb llima amb el vi blanc Bàrbara
Fores (DO Terra Alta, vi jove de garnatxa blanca). El sopar continuarà amb pasta
fresca amb marisc maridada amb Creu de Lavit, Segura Viudas (DO Penedès, xarel·lo
fermentat parcialmente en bóta). També se
servirà filet de llobarro i fresc a la crema de gambes amb Morlanda blanc, de Viticultors
del Priorat (DOQ Priorat, fermentat en bóta: garnatxa i macabeu). Les postres seran
un gelat de iogurt amb fruites i cereals cruixent que es regarà amb el dolç cava
Freixenet Malvasia, elaborat a partir de la varietat subirat parent. El preu
per persona és de 28,50€, i per fer les reserves cal trucar al: 977401803-66015642
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada