El Consell Regulador de la DO Conca de Barberà ha informat avui en un comuinicat amb diverses faltes d'ortografia que hi ha hagut un “nou reconeixement del sector vinícola internacional per als vins DO Conca de Barberà”. El celler Mas Foraster ha aconseguit 90 punts a la publicació de tendència vinícola "International Wine Cellar", una de les publicacions referència del sector mundial del vi al costat de "The Wine Advocate". El prestigiós crític vinícola nord-americà Stephen Tanzer ha tornat a tastar els vins del celler de la Conca de Barber atorgant-li 90 punts a dos dels seus vins en la seva publicació "International Wine Cellar". Qui és considerat per un ampli sector d'especialistes del món del vi com el gran competidor de Robert Parker, segons el Consell Regulador de la DO Conca de Barberà, ressalta amb 90 punts el Josep Foraster Trepat 2011 i el Josep Foraster Criança 2009. El Josep Foraster Collita 2011 surt puntat amb 89 punts, i el Josep Foraster Blanc Selecció amb 87 punts. Des del celler es vol destacar que intentaran que el crític torni a tastar el blanc per “l’excel.lent evolució que aquest vi està tenint en ampolla, doncs el crític el va tastar just 15 dies després d'embotellar-lo.” A més, el Josep Foraster Trepat ha estat protagonista aquest any a The New York Times on, de la mà del crític nord-americà Eric Asimov, ha destacat sobre una selecció de 20 vins memorables per 20$.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada