divendres, 28 de setembre de 2012

700 persones al solidari Sopar de la Gàrgola, que es fa a Codorníu per commemorar el 125è aniversari de l'arribada de la plaga fil·loxeraire

Un total de 700 persones assistiran aquest dissabte al Sopar de la Gàrgola, els beneficis del qual aniran destinats a Càritas. Coincidint amb el 125è aniversari de l'arribada de la plaga fil·loxeraire a Sant Sadurní i, de retruc, a l'Alt Penedès, des de l'Associació Festa de la Fil·loxera s'ha volgut commemorar aquesta efemèride celebrant el Sopar en un lloc tan emblemàtic com és el Celler Gran de Can Codorníu. A dos quarts de nou del vespre s'obriran les portes del Celler Gran de Can Codorniu i, a les nou, de forma puntual, començaran un seguit d'actes de commemoració que l'Associació encara vol mantenir en secret. Després, hi haurà el tradicional sopar i, un cop s'acabi, hi haurà un sorteig d'obres d'art cedides per diversos artistes: Núria Torres, Francesc Guilera, Vicky Blanco, Laura Sibill, Alonso Castellanos, Pepita Cid, Mercè Benet, Clàudia Carbó, Immaculada Duran, Jaume Figueras... Les obres es podran veure el mateix dissabte a les Caves Codorníu. Els beneficis del sorteig també aniran destinats a Càritas. L'Associació Festa de la Fil·loxera, amb la col·laboració de l'empresa Hillsa, ha organitzat un autocar per totes aquelles persones que vulguin assistir al Sopar de la Gàrgola. Tot i que el transport amb autocar fins a les caves Codorníu serà gratuït, cal inscripció prèvia al Servei de Cultura de l'Ajuntament, ubicat al Casal d'Entitats. Es pot fer de forma presencial: C/ Marc Mir, 15, segon pis. De 8 del matí a 3 del migdia; per telèfon: 93.818.42.24 (de 8 a 15h) o bé per correu electrònic: cultura@santsadurni.cat. L'autocar sortirà a 2/4 de nou del vespre des de la Plaça del Pont Romà.
    L'Associació convoca dissabte a les 10 del matí a les Caves Codorniu a totes aquelles persones que vulguin ajudar a muntar el Sopar. A causa del gran nombre d'assistents, també serà necessària la col·laboració a l'hora de servir els plats. El Sopar de la Gàrgola és un acte organitzat per l'Associació Festa de la Fil·loxera amb el patrocini de Codorníu i, la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Sadurní, el Consell Comarcal, Brodats Grill, Hillsa, Escola Municipal de Música, Gràfiques Llopart, Divertalia, Coral Sant Sadurní, Isaac Pedrola i Oriol Noya i el seu equip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada