dimarts, 18 de setembre de 2012

Es presenta la Setmana del Cava més solidària
El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, ha presidit aquest vespre a Barcelona la presentació de la XXXI Setmana del Cava, organitzada per la Confraria del Cava Sant Sadurní, que tindrà lloc del 6 al 21 d’octubre. Com ja vaig avançar, Mireia Belmonte és la nova Reina del Cava i Pilarín Bayés l’autora d’un cartell amable i alegre. Enguany no hi haurà confrare d’honor però Càritas rebrà una distinció d’honor en una edició més solidària que mai. El pregó, que serà musical, anirà a càrrec de Dagoll Dagom.
            El conseller ha destacat la tasca realitzada en tots aquests anys per la Confraria en la difusió de les virtuts del cava i en la millora de la seva imatge. “Des de la seva constitució l’any 1979, la Confraria ha fet possible que amb les seves iniciatives i els seus quasi 1.000 Cavallers Confrares que la Denominació Cava tingués difusió en els àmbits internacionals. Us felicito per aquesta feina i us animo a seguir treballant en aquesta direcció”, ha afirmat Pelegrí.
            El conseller ha afegit que “els resultats econòmics de 2011 demostren la potencialitat del sector vitivinícola català. És un sector fort que sap fer front a la crisi. Tenim un producte de gran qualitat i amb molt valor afegit” i que “l’exportació és una de les claus de futur i de creixement d’aquest sector”. La Confraria del Cava Sant Sadurní és una associació sense afany de lucre dedicada a la divulgació i la promoció genèrica del cava. En aquesta nova edició de la Setmana del Cava ha elegit la popular nadadora badalonina Mireia Belmonte cm a Reina del Cava 2012, que serà proclamada en un acte que es farà el proper dia 6 d’octubre a Sant Sadurní d’Anoia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada