Els passats 17 i 18 de setembre
Moët & Chandon va organitzar una trobada "única" com a “tribut a la tradició
de la verema”, en el seu lloc d'origen, Épernay. El distingit esdeveniment va
retre homenatge al llegat de la maison, convidant a personalitats
internacionals a participar “en la màgica experiència” de la verema 2012 de
Moët & Chandon. Durant la trobada, Benoît Gouez, chef de cave i ‘nas’ de la
maison Moët & Chandon, va declarar
sentir-se “encantat” de poder compartir amb els convidats un dels moments més
importants per a la maison, com és l'inici de la verema. Va expressar, a més,
la felicitat de poder recórrer la regió de Champagne i poder mostrar els “meravellosos
cellers al costat dels millors professionals del sector de tot el món”. L'esdeveniment
va comptar amb la presència dels 12 millors sumillers del món pertanyents al
Privilège Club: Jean-Luc Pouteau, Philippe Faure-Brac, Shinya Tasaki, Markus
del Monego, Enrico Bernardo, Michele Chantôme, Piero Sattanino, Giuseppe
Vaccarini, Jean Claude Jambon, Serge Dubs, Olivier Poussier, Andreas Larrson i
Jan Konetzki, que van col·laborar en la realització de receptes maridades amb
el GV 2004 guiats pels també 12 millors xefs del món, entre els quals hi havia
Philippe Mille, Mr. & Ms. Matsio,
Benjamin Bayly, Simon Taxacher, Benoit Viollier, Amaro Wojciech, Mr. Ruffer,
Andrey Makhov, Guillaume Gaillot, Jeremy Biasiol i Monica Patino.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada