dijous, 27 de setembre del 2012

Els 12 millors sumillers del món pertanyents al Privilège Club, a la verema de Moët & Chandon




Els passats 17 i 18 de setembre Moët & Chandon va organitzar una trobada "única" com a “tribut a la tradició de la verema”, en el seu lloc d'origen, Épernay. El distingit esdeveniment va retre homenatge al llegat de la maison, convidant a personalitats internacionals a participar “en la màgica experiència” de la verema 2012 de Moët & Chandon. Durant la trobada, Benoît Gouez, chef de cave i ‘nas’ de la maison Moët  & Chandon, va declarar sentir-se “encantat” de poder compartir amb els convidats un dels moments més importants per a la maison, com és l'inici de la verema. Va expressar, a més, la felicitat de poder recórrer la regió de Champagne i poder mostrar els “meravellosos cellers al costat dels millors professionals del sector de tot el món”. L'esdeveniment va comptar amb la presència dels 12 millors sumillers del món pertanyents al Privilège Club: Jean-Luc Pouteau, Philippe Faure-Brac, Shinya Tasaki, Markus del Monego, Enrico Bernardo, Michele Chantôme, Piero Sattanino, Giuseppe Vaccarini, Jean Claude Jambon, Serge Dubs, Olivier Poussier, Andreas Larrson i Jan Konetzki, que van col·laborar en la realització de receptes maridades amb el GV 2004 guiats pels també 12 millors xefs del món, entre els quals hi havia Philippe Mille, Mr. & Ms. Matsio, Benjamin Bayly, Simon Taxacher, Benoit Viollier, Amaro Wojciech, Mr. Ruffer, Andrey Makhov, Guillaume Gaillot, Jeremy Biasiol i Monica Patino.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada