diumenge, 16 de setembre del 2012

La Verema de Cine a Jean Leon i la nova Reina del Cava, avui a La Vanguardia



Aquest diumenge signo a la secció Gent de La Vanguardia la doble noticia de la Verema de Cine a Jean Leon d'ahir dissabte, on es va anunciar l'inici de visites teatralitzades en aquest celler del Penedès, i la identitat de la nova Reina del Cava. Les fotografies que acompanyen aquest post són de Carles Castro:

Els actorts catalans celebren la verema


RAMON FRANCÀS
Torrelavit

Els actors catalans Nausica Bonnin, Hermann Bonnín, Joel Joan, Anna Sahún, Montse Guallar, Francesc Colomer, Cristina Brondo, Mercè Martínez, Màrius Hernández, Anna Ycobalzeta, Mari Pau Pigem, Ferran Carvajal, Montse Pérez i Andrea Montero van canviar ahir interpretacions en platós i escenaris per convertir-se en veremadors i trepitjadors de raïm per un dia. Tots ells van participar en la verema més cinematogràfica, la del celler Jean Leon. Van veremar al costat de l'emblemàtica vinya la Scala, 8 hectàrees de cabernet sauvignon plantades l'any 1963 que van ser batejades amb el mateix nom del que el que fou el restaurant més prestigiós d'Hollywood, inaugurat a l'abril de 1956 en ple centre de Beverly Hills. Aquest restaurant, que tenia com a clientela habitual celebritats del moment com Marilin Monroe, Zsa Zsa Gabor, John Fitzgerald Kennedy, Tony Franciosa o Robert Wagner, va ser propietat del santanderí Ceferino Carrión (Jean Leon). La Verema de Cinema d'aquest any a Jean Leon ha coincidit amb una anyada en la qual es podrien elaborar vins negres “excel·lents”. Així ho va assegurar ahir la directora de Jean Leon, l'enòloga Mireia Torres. Ahir també es van presentar les noves visites teatralizades a Jean Leon.
            D'altra banda, anit es va anunciar que la nedadora Mireia Belmonte serà coronada el 6 d'octubre Reina del Cava d'una Setmana del Cava que comptarà amb cartell de Pilarín Bayés. Els actes es presentaran el dimarts a l'auditori del Caixa Fórum de Barcelona en un acte presidit pel conseller Josep Maria Pelegrí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada