dilluns, 17 de setembre de 2012

Els "millors vins del món a copes", al nou Bar à Vins de la Fàbrica Moritz Barcelona




A aquesta hora, dos quarts de vuit del vespre, s’inaugura l'espai Bar à Vins de la Fàbrica Moritz Barcelona (Ronda Sant Antoni, 41) amb la presència de més de 300 convidats del món del vi i la restauració. Però, per què una cervesera impulsa un projecte relacionat amb el vi?  Des d’aquesta firma es respom que “en primer lloc, i en el marc de la seva aposta constant per la gastronomia, Moritz entén que lluny de competir entre ells, vi i cervesa ocupen espais absolutament complementaris. D'altra banda, hi ha la voluntat d'oferir un punt de vista radicalment diferent sobre el món del vi que convidi a gaudir-ne d'una forma relaxada, entenedora i fugint d'esnobismes innecessaris”. Fidel a l'esperit de la cervesera catalana, el Bar à Vins oferirà un ambient lúdic, amb amplis horaris (12.00 a 01.00 tots els dies  de l'any) i una carta accessible per a totes les butxaques formada per vins de gran qualitat d'arreu del món. Segons Albert Castellón, director general de Moritz, "el Bar à Vins, juntament amb l'imminent Brasserie Louis Moritz, és la cirereta del pastís de la Fàbrica. Tots dos projectes sumen a la voluntat de seguir democratitzant les experiències gastronòmiques per al gran públic". L'esperit del projecte queda representat pel nou logotip de l'establiment: el porró. Un homenatge a tot un símbol de la cultura popular del vi al nostre país i un magnífic decantador improvisat que s'utilitzarà amb aquelles ampolles que ho requereixin.
            S’afirma que s’ofereixen "els millors vins del món a copes" garantint-ne la perfecta conservació. La carta consta de més de 400 ampolles i 40 referències a copes que es serviran “amb precisió a centilitros, oferint així preus molt asequibles”.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada