El Celler Edetària de Gandesa ha anunciat que dilluns posa en marxa 'Esperit Edetària'. Es tracta d'un projecte amb noves seccions a la web i notícies diàries. A més, activen perfils a Facebook i Twitter. Tots els continguts estaran presentats en català, castellà i anglès, i seguiran una programació setmanal establerta de continguts, fotos, vídeos, etc.. El celler de Joan Àngel Lliberia (DO Terra Alta) afirma que “el nostre objectiu amb Esperit Edetària és crear un entorn on tots els que ens ajuden a fer realitat la presència dels nostres vins arreu del món siguin partíceps del dia a dia de al celler. I del viatge dels vins des dels ceps fins arribar a les botigues, restaurants i finalment a les seves copes”. Estrenen noves seccions com Edetària a taula, Botigues Edetària i obren un canal de notícies diàries. Volen que consumidors, distribuïdors, restauradors, celleristes i sumillers siguin “actors principals d'aquest Esperit Edetària”. Per fer-ho han obert compte al Facebook com Edetària Celler i a Twitter @EdetariaCeller. Qui els segueixin “tindran informació de primera ma del vins i vinyes, vinificacions, fires i esdeveniments, ofertes i noves anyades, vinacoteques i restaurants on podran trobar les garnatxes del celler”.
El vídeo:http://vimeo.com/30160359
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada