dijous, 27 de setembre del 2012

Pazo de Señorans, els millors albarinyos segons International Wine Cellars


La revista International Wine Cellars, del prestigiós crític de vins nord-americà Stephen Tanzer, ha atorgat puntuacions per sobre dels 90 punts a dos vins del celler Pazo de Señorans en el seu número de setembre. Josh Reynolds, tastador dels vins espanyols de la revista nord-americana, li ha atorgat 92 punts a Pazo de Señorans 2011 i 93 punts a Pazo de Señorans Seleccióm de Añada 2005, sent els vins de Rías Baixas millor puntuats aquest any. Reynols qualifica aquests dos vins de la següent forma:

2011 Pazo de Señorans: or pàl·lid. Intensament perfumat per aromes de pela de llima, citronela, talc mineral, pebre blanc i camamilla. Refrescants sabors a fruites sucoses de meló, realçats per notes cítriques i minerals i deixa un retrogust de fruita tropical. Sec, equilibrat, profundament afruitat amb un final d'una claredat impressionant i un toc mineral.

2005 Pazo Señorans Selección de Añada (envellit durant 34 mesos en acer inoxidable sobre mares): Brillant color groc-or. Exhibeix un sorprenent ventall d'aromes complexes compostes per pera fresca, mel de flors, camamilla i nous torrades, amb una intensa nota predominantment mineral. Es detecten vibrants sabors florals i a pela de cítrics Deixant-lo airejar se li reconeix després unes aromes de fruits més profunds i melosos així com una subtil textura oliosa. Revela un final marcat per un toc mineral, que deixa apreciar un vi d'una qualitat brillant, amb grata frescor. Aquest vi sembla remarcablement jove per la seva edat. (Eric Seleccionis de Salomón)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada