dijous, 27 de setembre del 2012

The New York Times enalteix Prado Enea



The New York Times va publicar ahir en la seva edició de paper un article dedicat a enaltir les aromes i sabors del negre de la Rioja Prado Enea, Gran Reserva de Bodegas Muga. Després d'un tast vertical protagonitzat per 11 anyades, entre les quals destaquen 1970, 1978, 1985, 1994, 1995, 2001, el periodista Eric Asimov, especialitzat en vins i gastronomia, ha qualificat d'”extraordinaris” aquests vins de llarga criança, “tresors d'una dels cellers més internacionals d'Haro (Rioja Alta)”. Després de la trobada amb el periodista nord-americà, Juan Muga, director d'Exportació, destaca que "en aquest moment, amb un mercat interior afeblit, una de les opcions és guanyar visibilitat en l'exterior”. Segons Isaac Muga -patriarca de la família- “amb productes d'alta qualitat, amb un esperit inquiet, amb insistència i amb treball constant, hem aconseguit obtenir repercussió en un diari de referència internacional com The New York Times”, i afegeix que sortir en aquests mitjans “prestigia no solament els vins de Muga, sinó els productes o vins espanyols en general". Eric Asimov descriu en el seu article les diferents anyades de Prado Enea com a “magnífics gran reserva plens de gràcia, elegants, que captiven de forma sensual – amb textures polides en boca, que conviden irresistiblement al següent xarrup- i de forma intel·lectual, gairebé exigint la més pura atenció en el transcurs de cada matís”. Expressions com a “fràgil fortalesa”, “florida aromàtica” o “sabors espectrals en suspensió” són emprades en aquest article.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada