No hi ha prou 'incendis' en el món del cava que ara um celler valencià ha començat a comercialitzar un vi escumós que compta
amb partícules en el seu interior que, en agitar l'ampolla, simulen
flamarades. Ja hi ha qui ha dit que és un escumós que "crema per dins". Tela marinera! La idea sorgeix per la necessitat de buscar
"productes nous que puguin atreure a nous consumidors", ha explicat avui
a l'agència Efe el director general de l'empresa propietària del celler Vintes
de Torre Oria, Víctor Llinares. L'escumós es ven ja des del
mes passat en països com Austràlia, Xina i Estats Units -aconseguint,
segons l'empresa, un bon acolliment- i des d'aquesta setmana en grans
superfícies nacionals. Es ven per 7,90 euros. Tot i que en diversos mitjans de comunicació es diu que és un cava, el cert és que aquest producte de moscatell amb només 7º no està emparat per la DO Cava. Ha estat batejat amb el nom de "Aviva" i pot trobar-se en tres varietats: Gold, Platinum i Pink Gold. Encara
que el sector vinícola "sol ser molt tradicional", Vintes ha apostat
per una idea en la qual s'ha treballat durant més de dos anys fins a
donar amb aquesta fórmula valorada com a "nova", però sense deixar de
costat la qualitat. Aquest curiós escumós, presentat avui en
societat, "té el que amomenemla màgia de la seva essència, aquest
colorant que ens ha costat trobar per poder donar-li aquest
efecte", ha declarat Llinares. Els seus creadors recomanen
prendre'l amb formatges, menjar picant, pasta i fins i tot amb les
postres "pel seu atractiu sabor dolç". "En agitar l'ampolla -explica-, dóna la sensació de ser dens i espès, però quan el veus de la copa perceps que és líquid".
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada