Totes aquelles
persones que vulguin iniciar-se en el món del vi i el seu tast i que tinguin
poc o cap coneixement del tema i busquin adquirir les tècniques imprescindibles
per a l’iniciació al tast de vins i aprendre les nocions bàsiques sobre l’elaboració
de vins blancs, rosats, negres i escumosos tenen la possibilitat de formar-se
amb un curs de deu hores a la Facultat d'Enologia Campus Sescelades de la
Universitat Rovira Virgili (URV). La universitat atorga un certificat d’aprofitament
d’aquest curs presencial d’iniciació al tast de vins que s’ofereix per 135
euros. La coordinació acadèmica va a càrrec de Montserrat Nadal Roquet-Jalmar i
té com a docents a Pedro Cabanillas Amboades, Anna Casabona París, Montserrat
Nadal Roquet-Jalmar i Josep Ribas Beltran.
Es farà els dies 13, 16, 20 i 23 de novembre, de 18:00 a 20:30 h.
També s’ofereix un curs de gestió
contable d’empreses vitivinícoles adreçat a empresaris i directius que tenen al
seu càrrec la responsabilitat de l’àrea comptable i/o tributària de les empreses
del sector vitivinícola: Professionals, assessors, gestors, etc, que duen la
comptabilitat d’empreses del sector vitivinícola. L’objectiu d’aquest curs de
la URV és “precisar els aspectes mes importants de la implantació del Nou Pla
General Comptable en el Pla comptable específic del sector vitivinícola”, així
com “ millorar substancialment l’anàlisi que pugui fer del resultat de la seva
empresa, així com de la presa de decisions”. És un curs presencial que es farà
del 06/11/12 al 08/11/12 de 09:30 a 14:30 h al Centre de Formació Permanent de
la Fundació URV, a Reus. La coordinació acadèmica va a càrrec de Montserrat
Nadal Roquet-Jalmar i s’ofereix el curs per 165 euros.
Els dos cursos compleixen els
requisits per ser bonificats a través de la Fundació Tripartita (FTFE). Per a
més informació podeu contactar amb Pilar Álvarez:
bonificacio.tripartita@fundacio.urv.cat o trucar al 977 32 74 13.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada