Rafael Garcia Santos, que ha
desenvolupat tretze edicions dels congressos lomejordelagastronomia.com, primer
a Sant Sebastià i les tres últimes edicions a Alacant, torna ara per presentar
una nova iniciativa que “no se sap amb certesa si és un viatge gastronòmic o un
mini congrés, o les dues coses alhora”. El primer d'ells tindrà per
protagonista a Castella. El programa inclou visita a Finca Villacreces i
degustació i elaboració de vins, un taller sobre el *lechazo que impartiran en
forn de llenya Marco Antonio García “Mannix” i el forn elèctric el crític i
promotor de l'acte, Rafael García Santos. Un altre sobre la botifarra de Burgos
a càrrec de Roberto da Silva “Embotits Cardeña”, presentació dels patés de
colomí, perdiu i guatlla de Delafuente Gourmet, menjar amb tots aquests productes
i uns altres de gran prestigi de la regió: amanida amb l'enciam de Medina de
Pomar com a estrella, formatge de Zamora Los Vivales i Codony de Santa Teresa,
així com les cèlebres Gemmes de Santa Teresa. Poden veure's detallades totes
d'activitats a www.lomejordelagastronomia.com/viajes-gastronomicos/el-mejor-lechazo-un-gran-ribera-de-duero-y-excelentes-productos-castellanos.
A aquest viatge seguiran uns altres a Alacant, Navarra, Astúries, València,
Palencia, Pontevedra, Burgos i País Basc, la programació del qual es pot veure a
www.lomejordelagastronomia.com/viajes-gastronomicos.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada