divendres, 14 de setembre de 2012

Noves iniciatives de Rafael Garcia Santos


Rafael Garcia Santos, que ha desenvolupat tretze edicions dels congressos lomejordelagastronomia.com, primer a Sant Sebastià i les tres últimes edicions a Alacant, torna ara per presentar una nova iniciativa que “no se sap amb certesa si és un viatge gastronòmic o un mini congrés, o les dues coses alhora”. El primer d'ells tindrà per protagonista a Castella. El programa inclou visita a Finca Villacreces i degustació i elaboració de vins, un taller sobre el *lechazo que impartiran en forn de llenya Marco Antonio García “Mannix” i el forn elèctric el crític i promotor de l'acte, Rafael García Santos. Un altre sobre la botifarra de Burgos a càrrec de Roberto da Silva “Embotits Cardeña”, presentació dels patés de colomí, perdiu i guatlla de Delafuente Gourmet, menjar amb tots aquests productes i uns altres de gran prestigi de la regió: amanida amb l'enciam de Medina de Pomar com a estrella, formatge de Zamora Los Vivales i Codony de Santa Teresa, així com les cèlebres Gemmes de Santa Teresa. Poden veure's detallades totes d'activitats a www.lomejordelagastronomia.com/viajes-gastronomicos/el-mejor-lechazo-un-gran-ribera-de-duero-y-excelentes-productos-castellanos. A aquest viatge seguiran uns altres a Alacant, Navarra, Astúries, València, Palencia, Pontevedra, Burgos i País Basc, la programació del qual es pot veure a www.lomejordelagastronomia.com/viajes-gastronomicos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada