Sant Sadurní ja té un còctel propi: el Còctel Cavatast. L'empresari i cocktailmaster Javier de las Muelas, l'encarregat d'inaugurar el Cavatast 2012, l'ha creat, amb cava, per l'ocasió. El vindrà a presentar i a explicar-ne tot el procés creatiu en una ponència dirigida a professionals de la restauració que impartirà el dia 2 d'octubre a les 6 de la tarda, al Celler Gran de la Fassina, com un dels actes previs al Cavatast, la 16ena edició de la mostra de caves i gastronomia que es celebra els dies 5, 6 i 7 d'octubre a Sant Sadurní. Aquest dimecres, el que serà 'ambaixador' del Cavatast per mitjà del món de la cocteleria, va rebre una representació de l'Ajuntament de Sant Sadurní, encapçalada pel regidor de promoció econòmica i comunicació, Jaume Amigó, per tal de presentar el còctel i la masterclass que durà a terme. A la presentació, que es va fer a Dry Martini The Academy també hi van assistir representants de Som Sant Sadurní i de l'empresariat de la vila. En un acte molt distès, Javier de las Muelas i el seu equip van presentar la seva creació com “un còctel inquiet, delicat i cosmopolita, amb matisos de la Mediterrània, Índia, Jamaica, Àfrica, Brasil i Japó, amb aroma a tradició artesanal i gust d'arreu del món, començant per Sant Sadurní, d'on en surt un dels ingredients principals, el cava, que es simbolitza amb el raïm de groselles que decora la copa”. Des de l'Ajuntament s'ha volgut maridar enguany el món del cava amb el de la cocteleria, “per anar explorant terrenys i donar al Cavatast una nova projecció”, segons l'Ajuntament sadurninenc. El còctel serà patrimoni de Sant Sadurní i els restauradors de la vila el podran oferir com a producte amb identitat pròpia.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada