La novena edició de
la mostra Tastos i Maridatges de Caves Nadal ha reunit aquest cap de setmana
una vintena de productors de joies gastronòmiques i prop de 700 visitants.
Aquesta és una de les edicions amb major assistència de la iniciativa.
Dissabte, per al públic en general, i ahir dilluns, per a professionals del món
de l’hostaleria i l’alimentació, la mostra ha presentat novetats de productes
gourmet i de proximitat elaborats majoritàriament per empreses catalanes. Embotits
selectes Mitjans (Vilafranca del Penedès), formatges de cabra ecològics Artelac
(Sant Vicenç de Castellet), conserves selectes Adolfo Sádaba, caviar italià
Adamas distribuït per una empresa catalana (Barcelona), carns d’alta qualitat
J. Milà (Vilafranca), productes d’alta xarcuteria Casa Boix (Sant Pere de
Riudebitlles), pernil Carrasco Guijuelo (Guijuelo), flor de sal, arròs i arròs
bomba del Delta Illa de Riu (L’Aldea), oli d’oliveres mil·lenàries Molí de la
Creu (La Galera), pa com el d’abans del Forn Parés (Vilafranca), ànec del Delta
Granja Luisiana (Deltebre), neules artesanes Graupera (Mataró), torrons i
gelats artesans Garcia Sirvent (Vilafranca); iogurts artesans de gustos exòtics
Pastoret (Sant Guim de Freixenet); fruits secs d’alta qualitat Les Garrigues
(Sant Martí Sarroca) i una àmplia selecció de cafès Novell (Vilafranca) són
algunes de les propostes gastronòmiques que s’han presentat en aquesta edició
de la mostra, que un any més s’ha celebrat als jardins de la finca Nadal de la
Boadella, a Torrelavit.
A més dels productes gastronòmics,
en la mostra també hi han estat presents empreses dedicades a la llar i la
decoració com Atalis Menorca, amb una selecció de sabons, aigües florals i sals
de bany (Alaior); Deco Home and Garden, amb mobiliari per al jardí i parament
per a la llar (Tona); Cerabella, amb una original col·lecció d’espelmes
perfumades (Sentmenat); i Proven Winers, amb una àmplia mostra de plantes i
flors fruit d’una acurada selecció varietal (Vilassar de Mar). Xavier Nadal,
director general de Caves Nadal, s’ha mostrat molt satisfet de la trobada i ha
volgut agrair tant la resposta del públic com la dels expositors. “Si hem
aconseguit consolidar els Tastos i Maridatges com una de les mostres de
referència del sector ha estat gràcies a la resposta del públic i el compromís
de les marques que cada any ens fan confiança. Amb ells renovem la il·lusió
cada any i amb ells esperem celebrar la desena edició”, ha destacat Xavier
Nadal. Els comensals han tingut l’oportunitat de maridar les propostes gastronòmiques
amb la varietat de caves Nadal –Salvatge Burt Rosé, RNG, Nadal Brut Reserva,
principalment– a més del vi blanc sec noble Xarel·lo 2012.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada