dimarts, 4 de juny de 2013

Prop de 700 visitants a la novena edició de la mostra Tastos i Maridatges de Caves Nadal



La novena edició de la mostra Tastos i Maridatges de Caves Nadal ha reunit aquest cap de setmana una vintena de productors de joies gastronòmiques i prop de 700 visitants. Aquesta és una de les edicions amb major assistència de la iniciativa. Dissabte, per al públic en general, i ahir dilluns, per a professionals del món de l’hostaleria i l’alimentació, la mostra ha presentat novetats de productes gourmet i de proximitat elaborats majoritàriament per empreses catalanes. Embotits selectes Mitjans (Vilafranca del Penedès), formatges de cabra ecològics Artelac (Sant Vicenç de Castellet), conserves selectes Adolfo Sádaba, caviar italià Adamas distribuït per una empresa catalana (Barcelona), carns d’alta qualitat J. Milà (Vilafranca), productes d’alta xarcuteria Casa Boix (Sant Pere de Riudebitlles), pernil Carrasco Guijuelo (Guijuelo), flor de sal, arròs i arròs bomba del Delta Illa de Riu (L’Aldea), oli d’oliveres mil·lenàries Molí de la Creu (La Galera), pa com el d’abans del Forn Parés (Vilafranca), ànec del Delta Granja Luisiana (Deltebre), neules artesanes Graupera (Mataró), torrons i gelats artesans Garcia Sirvent (Vilafranca); iogurts artesans de gustos exòtics Pastoret (Sant Guim de Freixenet); fruits secs d’alta qualitat Les Garrigues (Sant Martí Sarroca) i una àmplia selecció de cafès Novell (Vilafranca) són algunes de les propostes gastronòmiques que s’han presentat en aquesta edició de la mostra, que un any més s’ha celebrat als jardins de la finca Nadal de la Boadella, a Torrelavit.
            A més dels productes gastronòmics, en la mostra també hi han estat presents empreses dedicades a la llar i la decoració com Atalis Menorca, amb una selecció de sabons, aigües florals i sals de bany (Alaior); Deco Home and Garden, amb mobiliari per al jardí i parament per a la llar (Tona); Cerabella, amb una original col·lecció d’espelmes perfumades (Sentmenat); i Proven Winers, amb una àmplia mostra de plantes i flors fruit d’una acurada selecció varietal (Vilassar de Mar). Xavier Nadal, director general de Caves Nadal, s’ha mostrat molt satisfet de la trobada i ha volgut agrair tant la resposta del públic com la dels expositors. “Si hem aconseguit consolidar els Tastos i Maridatges com una de les mostres de referència del sector ha estat gràcies a la resposta del públic i el compromís de les marques que cada any ens fan confiança. Amb ells renovem la il·lusió cada any i amb ells esperem celebrar la desena edició”, ha destacat Xavier Nadal. Els comensals han tingut l’oportunitat de maridar les propostes gastronòmiques amb la varietat de caves Nadal –Salvatge Burt Rosé, RNG, Nadal Brut Reserva, principalment– a més del vi blanc sec noble Xarel·lo 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada