Recaredo col·labora amb la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) en un projecte de recerca centrat en la integració d'ovelles a les vinyes. L'objectiu és ensinistrar el bestiar oví per a no menjar-se les fulles dels ceps i pasturar únicament les herbes que conformen la coberta vegetal espontània. La integració de les ovelles a les vinyes, segons Recaredo, tanca els cercles de la natura de manera respectuosa i sostenible: es regula el creixement de l'herba, a la vegada que s'adoba el camp amb els excrements del bestiar. La investigació determinarà el número idoni d'ovelles per hectàrea per tal d'evitar compactacions del sòl i aconseguir l'equilibri just entre el bestiar i l'aliment que proporciona la coberta vegetal. El projecte Grup de Recerca en Remugats està encapçalat per Gerardo Caja i Elena Albanell, del departament de Ciència Animal i Alimentació de la Facultat de Veterinària de la UAB.
dimecres, 19 de juny del 2013
Ovelles que no mengen les fulles dels ceps, també a Recaredo
Recaredo col·labora amb la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) en un projecte de recerca centrat en la integració d'ovelles a les vinyes. L'objectiu és ensinistrar el bestiar oví per a no menjar-se les fulles dels ceps i pasturar únicament les herbes que conformen la coberta vegetal espontània. La integració de les ovelles a les vinyes, segons Recaredo, tanca els cercles de la natura de manera respectuosa i sostenible: es regula el creixement de l'herba, a la vegada que s'adoba el camp amb els excrements del bestiar. La investigació determinarà el número idoni d'ovelles per hectàrea per tal d'evitar compactacions del sòl i aconseguir l'equilibri just entre el bestiar i l'aliment que proporciona la coberta vegetal. El projecte Grup de Recerca en Remugats està encapçalat per Gerardo Caja i Elena Albanell, del departament de Ciència Animal i Alimentació de la Facultat de Veterinària de la UAB.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada