diumenge, 9 de juny del 2013

S'obre la inscripció per la caminada enogastronòmica nocturna i per la caminada per les vinyes en verema de Cal Feru




Cal Feru de Sant Sadurní d’Anoia ha començat a organitzar les seves caminades enogastronòmiques i per les vinyes. La Caminada eno·gastronòmica nocturna tindrà lloc el dissabte 13 de juliol. S’ofereix per 45 euros per persona. Enguany arriba a la tercera edició i es visitaran les vinyes de Caves Recaredo, Caves Gramona i Caves Agustí Torelló i Mata. A cada vinya es degustarà un plat creat i cuinat pel xef Sergi Torres del Restaurant la Cava d'en Sergi, i a l'hora dels postres els plats estaran creats pel pastisser Albert Carafí de Carafí Pastissers. L'altra iniciativa serà la novena edició la Caminada per les vinyes en verema, el dissabte 7 de setembre. És un recorregut comentat per les vinyes de Sant Sadurní per “poder viure les aromes i sensacions de la verema, descobrir les diferents varietats de raïm, gaudir de la natura i degustar cava des de la mateixa vinya d’on prové”.
Es visitaran les vinyes dels cellers Josep M. Raventós i Blanc, Vilarnau i Juvé & Camps, i es comentarà el patrimoni històric que hi ha pel camí com les caves Codorniu.
            Comencen les inscripcions el dissabte vinent, dia 15 de juny. L’organització recomana fer la inscripció aquell mateix dia perquè no hi ha gaires places. D’altra banda, Cal Feru organitza pel dijous 27 de juny el  Tast amistós: caves joves a la fresca’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada