El celler Alta
Alella organitza per aquest divendres, 14 de juny, una activitat especial, un curs
d’introducció al tast de vins en anglès, dirigit per Andrew Ashurst, creador i
professor d’English for Wine Aspects. Es podran tastar diversos vins d’Alta
Alella “en un entorn idíl·lic enmig de les vinyes i amb vistes al mar”. Els
assistents també passejaran per les vinyes per aprendre vocabulari bàsic del
món del vi i sobre la viticultura ecològica del celler. Alta Alella és la
culminació d'un projecte familiar nascut fa més de vint anys. Situada entre els
municipis de Tiana i Alella, a la zona agrícola privilegiada del Parc Natural
de la Serralada de Marina, la història del celler va començar quan l’enòleg
emprenedor Josep Maria Pujol-Busquets Camps i la seva esposa, Cristina Guillén
Soldevila, van adquirir la finca noucentista de Can Genís. A l'abraçada del mar
Mediterrani, que banya la costa a tan sols 2 km del vinyer, el matrimoni va retornar a la
finca el seu encant original reformant la masia, recuperant les vinyes velles,
algunes de més de 50 anys, i construint un celler modern i ecològic en el qual
treballen per produir vins amb vocació de puresa i transparència, que són un
viu reflex del terroir i de cada anyada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada