El Mercat de l’Abaceria
de Gràcia acollirà aquest diumenge, 16 de juny, Àgape, una trobada cultural i
gastronòmica que enguany arriba a la seva vuitena edició. Es celebrarà de les
12.30 fins a la 15 hores. Paral·lelament a la degustació de vins, hi haurà
actuacions poètiques i teatrals de la mà del duet format per Xavier Theros i
Tafalel Metlikovez (‘Accidents Polipoètics’), una actuació del quartet Blow i
també de la companyia Residual Gurús. De la mateixa manera que les actuacions
que es presentaran seran creades en relació als continguts gastronòmics, els
plats que se serviran seran concebuts en funció dels vins i artistes. Els
cuiners convidats són Vicente Estivalis, xef del restaurant 68, i Marc
Bellonzi, un dels fundadors del laboratori GulaLab. Àgape és la primera
activitat del programa Festiu en què Covides participarà amb tres dels seus
vins: el Blanc
Xarel·lo, el Rosat
Cabernet i el seu Negre
Cabernet, tots ells de la collita 2012. Àgape és el projecte-laboratori de recerca que produeix Gràcia Territori Sonor.
Àgape és un projecte de Gràcia
Territori Sonor que al llarg dels darrers 8 anys ha esdevingut un laboratori
permanent d’experimentació sobre les relacions entre les arts del temps i la
cultura del menjar. Aquest 2013 les accions públiques d’Àgape es multipliquen.
Van començar el 13 d’abril, dia internacional de l’art, en un nou espai: el 68,
amb la poeta Núria Martínez Vernis i l’arpista Berta Puigdemasa, la cuina de
Vicente Estivalis, la inspiració de Marco Bellonzi del GulaLab, desenvolupador
del software e-pintxo, i la contaminació entre el treball de tots quatre, en
viu i en directe.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada