divendres, 14 de juny del 2013

Tres vins de Covides, diumenge al projecte Àgape de Gràcia






El Mercat de l’Abaceria de Gràcia acollirà aquest diumenge, 16 de juny, Àgape, una trobada cultural i gastronòmica que enguany arriba a la seva vuitena edició. Es celebrarà de les 12.30 fins a la 15 hores. Paral·lelament a la degustació de vins, hi haurà actuacions poètiques i teatrals de la mà del duet format per Xavier Theros i Tafalel Metlikovez (‘Accidents Polipoètics’), una actuació del quartet Blow i també de la companyia Residual Gurús. De la mateixa manera que les actuacions que es presentaran seran creades en relació als continguts gastronòmics, els plats que se serviran seran concebuts en funció dels vins i artistes. Els cuiners convidats són Vicente Estivalis, xef del restaurant 68, i Marc Bellonzi, un dels fundadors del laboratori GulaLab. Àgape és la primera activitat del programa Festiu en què Covides participarà amb tres dels seus vins: el Blanc Xarel·lo, el Rosat Cabernet i el seu Negre Cabernet, tots ells de la collita 2012. Àgape és el projecte-laboratori de recerca que produeix Gràcia Territori Sonor.
            Àgape és un projecte de Gràcia Territori Sonor que al llarg dels darrers 8 anys ha esdevingut un laboratori permanent d’experimentació sobre les relacions entre les arts del temps i la cultura del menjar. Aquest 2013 les accions públiques d’Àgape es multipliquen. Van començar el 13 d’abril, dia internacional de l’art, en un nou espai: el 68, amb la poeta Núria Martínez Vernis i l’arpista Berta Puigdemasa, la cuina de Vicente Estivalis, la inspiració de Marco Bellonzi del GulaLab, desenvolupador del software e-pintxo, i la contaminació entre el treball de tots quatre, en viu i en directe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada