Toni Lara, del
restaurant Estel de la Mercè de Lleida, va ser proclamat ahir a la Llotja de Lleida
com a Millor Sommelier de Catalunya. Lara s’ha imposat a Josep Pelegrí, del
Joviat de Manresa, i a Pilar Cavero, de El Celler de Can Roca de Girona, amb
qui participarà en el concurs per escollir el millor sumiller espanyol, que se
celebrarà del 6 al 9 d’octubre en el marc de la San Sebastián Gastronomika. Els
participants en la gran final feta ahir a Lleida van haver d’argumentar el millor
maridatge entre un formatge i un vi, respondre un qüestionari, i presentar un vi
en francès o anglès, en la mateixa línea que a la final mundial. Pitu Roca, de
El Celler de Can Roca, va dir ahir a través de Twitter que “els concursos
serveixen per millorar. Avui a Lleida uns sommelieres seran millors. L’experiència
adquirida els enriqueix, més enllà del resultat”.
D’altra banda, l’Associació Catalana
de Sommeliers va escollir ahir al celler Alta Alella com el millor de l’any. El
premi al millor periodista ha estat, a títol pòstum, per a Pau Albornà (7 Caníbales).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada