dimarts, 11 de juny de 2013

Toni Lara, millor sumiller català, i distincions per Alta Alella i Pau Albornà




Toni Lara, del restaurant Estel de la Mercè de Lleida, va ser proclamat ahir a la Llotja de Lleida com a Millor Sommelier de Catalunya. Lara s’ha imposat a Josep Pelegrí, del Joviat de Manresa, i a Pilar Cavero, de El Celler de Can Roca de Girona, amb qui participarà en el concurs per escollir el millor sumiller espanyol, que se celebrarà del 6 al 9 d’octubre en el marc de la San Sebastián Gastronomika. Els participants en la gran final feta ahir a Lleida van haver d’argumentar el millor maridatge entre un formatge i un vi, respondre un qüestionari, i presentar un vi en francès o anglès, en la mateixa línea que a la final mundial. Pitu Roca, de El Celler de Can Roca, va dir ahir a través de Twitter que “els concursos serveixen per millorar. Avui a Lleida uns sommelieres seran millors. L’experiència adquirida els enriqueix, més enllà del resultat”.
            D’altra banda, l’Associació Catalana de Sommeliers va escollir ahir al celler Alta Alella com el millor de l’any. El premi al millor periodista ha estat, a títol pòstum, per a Pau Albornà (7 Caníbales).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada